Sari direct la conținut

Faze Tari: Un restaurant a fost inchis pentru ca le servea asta clientilor! Politistii au inlemnit cand au intrat in bucatarie; Nebunie curata! A dat 12.000 de euro ca sa arate ca Dracu'; Cum arata femeia care a trait toata viata doar cu apa, ceai si lapte 

HotNews.ro
FAZE TARI, Foto: Colaj foto
FAZE TARI, Foto: Colaj foto

Un restaurant a fost inchis pentru ca le servea asta clientilor! Politistii au inlemnit cand au intrat in bucatarie. Un restaurant din Anambra, Nigeria a fost inchis dupa ce politistii au gasit in bucataria localului…carne de om. Patronul restaurantului a fost arestat si isi asteapta acum sentinta. Dupa ce mai multi clineti au raportat politiei faptul ca au primit carne de om, oamenii legii au hotarat sa mearga in local pentru a vedea daca intr-adevar spusele lor se confirma. Nu mica le-a fost mirarea politistilor atunci cand au vazut, in bucataria localui, doua capete de om, recent taiate, invelite intr-o folie pentru a se pastra proaspete. Localnicii s-au plans mereu ca in restaurantul cu pricina intra oameni „dubiosi”, dar politistii au intervenit abia cand un preot le-a spus ca i s-a servit in farfurie carne de om, scrieCancan.

Nebunie curata! A dat 12.000 de euro ca sa arate ca Dracu’. De la limba bufurcata, la coltii ascutiti si la coarnele care ii ies din frunte, un barbat din Anglia arata exact cum si-ar imagina multi un demon. Diablo Delenfer, de 43 de ani, a cheltuit o mica avere pentru a fi imaginea leita a diavolului si toate operatiile au fost facute fara anestezie, pentru ca modificarea corporala nu e licentiata in Marea Britanie. „Am fost constient mereu. Vezi cum vine acul spre tine si e foarte stresant. Dar nu poti sa te temi de durere, pentru ca esti Omul-Drac”, a povestit el. Pe numele real Gavin Paslow, Diablo a trecut printr-o interventie care i-a bifurcat limba, implanturi sub piele pentru coarne si un tatuaj pe ochi care i-a facut albul rosu, printre altele. Dar nu are de gand sa renunte: „E ciudat, dar asta sunt eu. Am ales sa fiu Omul-Drac pentru ca nu mai era nimeni asa. Nu sunt Satanist, e doar pentru amuzament”, anuntaClick.

O nemtoaica locuieste in casa cu un cal! Nemtoaica Stephanie Arndt (39 de ani) a devenit o adevarata vedeta in orasul Holt, din cauza faptului ca locuieste in casa cu un cal. Aceasta si-a lasat animalul in locuinta la inceputul lunii decembrie, anul trecut, in timpul unei furtuni. Insa, calul arab in varsta de trei ani, pe nume Nasar, s-a adaptat extrem de repede traiului in casa si n-a mai vrut sa iasa. Cat e ziua de lunga, Nasar se tine dupa stapana lui prin bucatarie sau sufragerie si chiar bea suc din pahar, informeazaLibertatea.

Cum arata femeia care a trait toata viata doar cu apa, ceai si lapte! Are 25 de ani si nu poate manca niciun aliment solid. Manju Dharra, o indianca in varsta de 25 de ani din Sonipat (aproape de New Delhi), traieste doar cu apa, ceai si lapte. Femeia nu poate manca alimente solide din cauza unei boli rare. Inca de la nastere, indianca a fost diagnosticata cu acalazie, o boala rara care o impiedica sa consume alimente solide. Ea nu stie gustul carnii, al fructelor sau al painii si se hraneste doar cu lichide, consumand zilnic 4-5 de lapte, ceai si apa. In cazul in care incearca sa consume vreun aliment solid, Manju vomita imediat si i se face rau. Mama tinerei si-a dat seama ca fiica ei sufera de o boala grava inca de cand avea doi ani si refuza alimente precum painea si orezul. Daca, la inceput, femeia a crezut ca fiica ei e doar capricioasa, in timp si-a dat seama ca e ceva mult mai serios, scrieCancan.

Stiloul asta nu ramane niciodata fara cerneala. Cati dintre voi n-au patit sa mearga la examene si sa-i lase stiloul la greu? Un designer auto din Italia, recunoscut pentru cele mai luxoase masini sport din lume, a inventat un stilou foarte special. 4Ever Cambiano este un instrument pentru scris ce nu ramane niciodata fara cerneala. Acesta este o combinatie intre un stilou si un creion, inspirat din conceptul auto Cambiano. Stiloul nu foloseste cerneala, avand un varf realizat dintr-un aliaj metalic special. Numit ethergraf, aliajul scrie pe hartie intr-un mod asemanator unui creion cu grafit, doar ca insemnele nu pot fi sterse. Stiloul, ce va costa 69 de euro (309 lei), va putea fi cumparat in curand de pe site-ul companiei italiene, anuntaClick.

Au aparut cutiile in care iti poti lasa copiii nedoriti. Pentru ca primeste in jur de 20 de nou nascuti luna de luna, un pastor din Coreea de Sud a instalat o cutie, in fata bisericii, in care mamele isi pot abandona copiii nedoriti, fara repercusiuni. Lee Yong-rak este un pastor sud-coreean care a decis sa se implice in rezolvarea acestor probleme cand un vecin l-a anuntat ca un nou-nascut a fost abandonat intr-o cutie de carton in fata bisericii lui, relateaza CNN. Barbatul a marturisit ca evenimentul i-a deschis ochii in legatura cu disperarea mamelor necasatorite, de multe ori adolescente. Acestea sunt presate sa-si abandoneze copiii, pentru ca legea le obliga sa aiba grija de ei timp de o saptamana si sa ii declare, fapt care le-ar compromite in ochii societatii conservatoare coreene, informeazaLibertatea.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro