Sari direct la conținut

VIDEO Ponta: Acciza pe carburanti ramane sa se aplice de la 1 aprilie

HotNews.ro

Premierul Victor Ponta a declarat duminica la Antena 3 ca acciza de 7 eurocenti pe litrul de carburant ar ramane sa se aplice de la 1 aprilie, spunind ca altfel guvernul trebuie sa renunte la unele investitii sau la scaderea CAS.

„Cred ca ramane sa se aplice de la 1 aprilie pentru ca daca nu se aplica, atunci trebuie sa renuntam la ceva. Trebuie sa renuntam la reducerea CAS-urilor”, a spus premierul Ponta.

„Cred ca acciza e o solutie care afecteaza destul de putini oameni, pe care o putem folosi pentru a face bine in sanatate, educatie, autostrazi, care sunt importante pentru noi toti”, a mai spus Ponta.

Reamintim ca Executivul a aminat pina la 1 aprilie, prin ordonanta de urgenta, aplicarea supra-accizei, dupa ce presedintele a anuntat ca nu va promulga bugetul pentru 2014.

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/player’; if(typeof flowplayer == ‘undefined’) { document.write(”); } var domain = document.domain; var domain_split = domain.split(‘.’); var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + „.” + domain_split[domain_split.length-1]; document.write(unescape(„%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_max/d6b7320e4603d3a13897db4ac7674e1f/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”)); content channel

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro