Sari direct la conținut

Caru' cu Vedete: Liviu Varciu, dezamagit de femei: "M-am gandit sa ma dau pe barbati"; Ovidiu Lipan Tandarica, rasfatat cu striptease la 60 de ani; Tot ce nu s-a vazut la prima aparitie publica a Andreei Marin. "Zana" a lacrimat in timp ce fredona un cantec cu versuri triste

HotNews.ro
CARU CU VEDETE, Foto: Colaj foto
CARU CU VEDETE, Foto: Colaj foto

Liviu Varciu, dezamagit de femei: „M-am gandit sa ma dau pe barbati”. Liviu Varciu a incercat sa faca o noua cucerire! Artistul a vrut s-o vrajeasca pe Alina, o satena cu picioare lungi pe care a cunoscut-o la botezul fiicei lui Liviu Guta, dar se pare ca nu a reusit, dupa cum declara chiar el. „Alina este o prietena comuna. Face parte din anturaj. Cu Alina am iesit doar la dans, la petrecere. Nu spun ca nu am incercat, dar nu s-a legat. Nu spun ca nu am flirtat cu ea toata noaptea.” Cantaretul este foarte dezamagit ca nu-si gaseste o iubita pe placul lui si la un moment dat chiar s-a gandit sa se cupleze cu barbati. „Daca o sa am o iubita o s-o prezint tuturor, dar inca nu am o iubita. E foarte greu sa gasesc o fata care sa fie cu mine pentru ca sunt o persoana publica. Nu mai gasesti in zilele noastre fete asa cum vreau eu. La un moment dat m-am gandit sa ma dau pe barbati. Dupa ce mi-am pierdut iubirea vietii, am fost ravasit. Vreau sa-mi fac o relatie, mi-e dor sa sufar din dragoste”, a declarat Liviu Varciu la Kanal D, scrie Libertatea.

Ovidiu Lipan Tandarica, rasfatat cu striptease la 60 de ani. Ovidiu Lipan Tandarica a avut parte de un cadou special la implinirea a 60 de ani. Capatos si echipa lui de la „Un show pacatos” i-au pregatit doua surprize, una mai incitanta ca alta. Obisnuit sa faca masaj de intretinere de cateva ori pe luna, maestrul Tandarica a mers la salonul lui preferat, unde a fost socat sa vada ca cea care il masa parca mai senzual decat de obicei era nimeni alta decat Mariana Rosca, fosta „blonda a lui Iri”. Si asta nu e tot! Invitat in platoul de la Antena 1. Tandarica a avut parte de un striptease numai si numai pentru el, „executat” de Deea, o tanara care e proba pentru jobul de asistenta, anunta Click.

Tot ce nu s-a vazut la prima aparitie publica a Andreei Marin. „Zana” a lacrimat in timp ce fredona un cantec cu versuri triste. In bataia bliturilor, cu fruntea sus si privind ziaristii direct in ochi. Asa s-a prezentat, ieri, Andreea Marin in fata presei, la prima sa aparitie oficiala de cand si-a anuntat divortul. Emotiile si-au spus insa cuvantul. Andreea Marin s-a tinut tare in fata ziaristilor pret de doar cateva minute, iar cand a inceput sa vorbeasca despre cauza pentru care lupta in prezent, ajutorarea copiilor bolnavi de SIDA/HIV, a avut primul moment de slabiciune. Ochii i s-au umezit, o lacrima i s-a prelins pe obraz, iar Andreea a trebuit sa o sterga in vazul lumii. Aveti o „lacrima pe obraz”, i-a spus un jurnalist Andreei Marin, moment in care a aparut si cea de-a doua, informeaza Cancan.

Dezvaluiri din testamentul lui Serban Ionescu! Vezi ce spune avocatul actorului ca ar primi Magda Catone. Avocatul lui Serban Ionescu a declarat la emisiunea „Happy Hour” ca Magda Catone se teme ca sotul ei nu i-ar fi lasat nimic, motiv pentru care nu deschide testamentul. Catalin Dancu, avocatul lui Serban Ionescu, a spus la emisiunea „Happy Hour” ca Magda Catone va vedea, cand va deschide testamentul ca nu a primit nimic de la sotul ei, de aceea nu vrea sa deschida testamentul. „Doamna Catone o sa vada, cand va deschide testamentul, ca nu a primit nimic si ca acesta este respectul pe care i-l acorda Serban Ionescu pentru ultima perioada din viata actorului”, a dezvaluit la emisiunea Happy Hour, Catalin Dancu, avocatul actorului care a fost prezent in momentul in care acesta ar fi redactat testamentul si ar cunoaste detalii legate de continutul documentului, scrie Libertatea.

Anda Adam, inel de 20.000 de dolari de la un curtezan american. Imediat dupa despartirea de Victor Slav, solista a primit o bijuterie cu diamante de la un barbat care incearca, din rasputeri, sa intre in gratiile artistei. Cu o bijuterie de lux ajungi mai usor la inima unei femei! Asta pare sa-si fi spus barbatul misterios care o copleseste pe Anda Adam cu tot soiul de atentii, care mai de care mai costisitoare! Cine credea ca Anda Adam (32 de ani) va sta sa-si planga in pumni amarul dupa despartirea de frumuselul Victor Slav (32 de ani) s-a inselat amarnic! De cum a anuntat ca este singura, barbatii roiesc mai ceva ca mustele la miere in jurul ei, dar ea – nu si nu! Pana acum, i-a tot refuzat, dar se pare ca unul a reusit, dupa multe incercari, sa-i capteze atentia. Este vorba despre un potent om de afaceri de origine americana, care de indata ce Anda si-a anuntat, oficial, separarea de prezentatorul rubricii „Vremea” de la PRO TV, a inceput s-o curteze insistent, dar rafinat, in acelasi timp, anunta Click.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro