Sari direct la conținut

Caru' cu Vedete: Andreea Marin si Stefan Banica au avut activitati neasteptate in Dubai! Afla cum isi petrec cei doi timpul in Emirate; Nicoleta Luciu: "Am renuntat la divort!" Vezi ce zice despre amanta sotului; Uite cat de buna era Cruduta cand s-a lansat in showbiz

HotNews.ro
CARU CU VEDETE, Foto: Colaj foto
CARU CU VEDETE, Foto: Colaj foto

Andreea Marin si Stefan Banica au avut activitati neasteptate in Dubai! Afla cum isi petrec cei doi timpul in Emirate! Pe 10 ianuarie, Stefan Banica si Andreea Marin si-au anuntat divortul, s-au urcat in avion si, impreuna cu fiica lor si mama artistului, au decolat catre Dubai. Desi au existat zvonuri ca s-au cazat in hoteluri diferite, cei doi isi petrec mai tot timpul impreuna. In urma cu trei zile, de pilda, Andreea Marin si Stefan Banica au fost vazuti plimbandu-se prin mall, in compania fetitei lor. Potrivit marturisirilor unei romance care lucreaza in Dubai, atitudinea celor doi nu trada nici cea mai mica problema conjugala, Andreea si Stefan se comportau extrem de firesc, avand atitudini relaxate, chiar joviale. Martorul nostru sustine ca artistul si sotia lui ar fi petrecut cateva zeci de minute bune cautand un anume timp de parfum in magazinul Harvey Nichols din Mall of the Emirates, scrie Cancan.

Nicoleta Luciu: „Am renuntat la divort!” Vezi ce zice despre amanta sotului! Invitata la Kanal D, Nicoleta Luciu a vorbit deschis despre momentul tradarii sotului. Dupa 4 luni de la infidelitatea sotului, Nicoleta Luciu a declarat ca cei patru copii pe care ii are impreuna cu Zsolt Csergo au tinut casnicia intacta, dar si comportamentul afaceristului din Miercurea-Ciuc fata de vedeta. „Am renuntat sa divortez pentru ca sunt 4 copii la mijloc. Inca nu imi e comod ce s-a intamplat, dar relatia dintre noi e foarte ok. E adevarat ca dansul m-a facut sa trec mai usor peste povestea cu sotul meu. Nu cred ca m-ar mai insela vreodata! S-ar risca prea mult! Acum va trebui sa aiba rabdare, trebuie sa ma recastige. Am vorbit foarte multe ore, foarte multe zile. Orice om merita o a doua sansa. Ce a fost a fost! Zsolt se bucura de orice moment cu mine. Inca lucram sa reinnodam si relatiile intime”, a declarat Nicoleta Luciu, anunta Click.

De nerecunoscut! Uite cat de buna era Cruduta cand s-a lansat in showbiz! Poze rare din trecutul fostei „pacatoase”. Vestea ca Daniela Crudu dispare de pe micul ecran este una trista pentru toti cei care o admira. Ipostazele sexy, dar si copilariile ei le vor lipsi multora. Putini stiu insa cum arata Cruduta atunci cand s-a lansat in showbiz. La inceputuri, Cruduta era o blonda focoasa, cu forme aproape perfecte si cu o privire care ii trada varsta frageda. Lansata in viata de noapte a Bucurestiului ca dansatoare in cluburi, Daniela a realizat si cateva sedinte foto, iar pozele de atunci iti taie rasuflarea. O buna alinare pentru cei care spun ca fosta asistenta a lui Capatos a ajuns acum doar piele si os, „din cauza suferintei din iubire” si ca ar mai trebui sa mai puna ceva „carne” pe ea, informeaza Libertatea.

Imaginile cu INNA care te vor face sa innebunesti! Uite cum arata cantareata dezbracata, la marginea unei piscine. Inna si-a uimit fanii de pe o pagina de socializare cu un set de fotografii in care apare aproape dezbracata. Cantareata apare, la marginea unei piscine, purtand doar o pereche de urechi de iepuras pe cap, ceea ce o face extrem de sexy, scrie Cancan.

Iata care este noua asistenta a lui Capatos! Dupa ce Daniela Crudu si-a dat demisia de la late-night show-ul Antenei 1, Dan Capatos s-a miscat repede si si-a gasit o noua asistenta. De fapt, este vorba despre una dintre fostele sale colaboratoare. Loredana Chivu a anuntat pe contul ei de Facebook ca joi seara va fi asistenta lui Capatos. Ramane de vazut daca doar pentru o singura editie sau pentru intreg sezonul. „Diseara din nou asistenta la „Un Show Pacatos”!!!astept sustinerea voastra!!!pupiciii”, aceasta este postarea Loredanei Chivu, anunta Click.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro