Sari direct la conținut

VIDEO Anghel Iordanescu este candidatul UNPR la Primaria Capitalei

HotNews.ro
Anghel Iordanescu, Foto: AGERPRES
Anghel Iordanescu, Foto: AGERPRES

Fostul fotbalist Anghel Iordanescu este candidatul UNPR la Primaria Capitalei. Iordanescu, in prezent senator UNPR de Ilfov, si-a depus candidatura duminica dimineata: „Sunt foarte onorat sa intru in aceasta competitie pentru Primaria Capitalei si ma gandesc ca trebuie sa fac totul pentru a le arata bucurestenilor o capitala de care sa fie mandri. Sunt foarte increzator, pentru ca romanii si bucurestenii mi-au mai dat un mandat cand am reprezentat sportul romanesc si echipa nationala”, a declarat Anghel Iordanescu.

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/player’; if(typeof flowplayer == ‘undefined’) { document.write(”); document.write(”); } var domain = document.domain; var domain_split = domain.split(‘.’); var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + „.” + domain_split[domain_split.length-1]; document.write(unescape(„%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_max/e8b0b4f6c5ecb661b63ed34d5c217ca5/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”)); content channel

El a adaugat ca „Sunt bucurestean get-beget, imi doresc mult sa reusesc. Bucurestenii au nevoie de cu totul altceva decat s-a tot vorbit si s-a tot propus pana acum, au nevoie de o capitala curata si cinstita.”

„Sper ca bunul Dumnezeu si Maica Domnului sa ma ajute”, a incheiat Anghel Iordanescu.

Principalii adversari ai lui Anghel Iordanescu in cursa pentru Primaria Capitalei sunt actualul primar Sorin Oprescu – independent sustinut de USL, Silviu Prigoana (PDL) si Nicusor Dan – independent. PDL si UNPR ar fi trebuit initial sa aiba candidati comuni la alegerile locale, insa in cele din urma au ales sa mearga separat.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro