Sari direct la conținut

Caru' cu Vedete… de la Cancan: Madalina Pamfile a fost violata la 11 ani si a vrut sa se sinucida de doua ori; De ce a facut Zavoranca avort: "Soacra-mea mi-a zis: "Ma p*s pe copilul tau"; Mircea Solcanu: "Cred ca e mai bine sa fii rrom decat gay in tara noastra"

HotNews.ro
CARU CU VEDETE, Foto: Colaj foto
CARU CU VEDETE, Foto: Colaj foto

Fostul iubit al „iepurasului” Madalina Pamfile rupe tacerea din puscarie! „A fost violata la 11 ani si a vrut sa se sinucida de doua ori”. Trecutul zbuciumat al Madalinei Pamfile pare sa nu aiba nicio legatura cu lumea VIP-urilor si iese la iveala tocmai dintr-o celula de inchisoare din Galati! Stefan Valentin, un tanar de 24 de ani care se afla in penitenciar condamnat pentru omor deosebit de grav spune ca a fost iubitul ei si ca aceasta i-a marturisit, in mai multe randuri, prin intermediul scrisorilor, ca ar fi fost violata cand avea varsta de 11 ani. Mai mult, asistenta TV marturiseste ca a vrut sa-si ia zilele de doua ori! Originara din comuna Gugesti, judetul Vrancea, Madalina Pamfile a ajuns in timp record pe primele pagini ale ziarelor, dupa ce si-a asociat numele cu edilul Constantei, Radu Mazare, aparand si pe coperta revistei „Playboy”. Cu toate ca acum este o vedeta in devenire, fiind prezenta la mai toate evenimentele mondene, trecutul Madalinei pare a fi umbrit de evenimente mai putin placute, dramatice chiar.

Divele se invidiaza intre ele? Bianca despre Moni: „Are viata de lux pe care si-a dorit-o. Si-a exploatat imaginea si a ajuns departe”. Bianca Dragusanu crede ca Monica Gabor si-a vazut mereu interesul si a tot ce a facut in viata a fost ca sa ii fie bine si sa fie fericita. Fosta asistenta de televizune crede ca Moni nu a avut niciodata sentimente pentru sotul ei. „Monica nu l-a iubit niciodata pe Irinel, dar scopul scuza mijloacele”, a spus Bianca la Rai da buni. „Este o femeie educata, rafinata, inteligenta si acum are viata de lux pe care si-a dorit-o. Cred ca este fericita. Este ambitioasa, a stiut sa isi exploateze imaginea si a ajuns departe”, a mai declarat iubita lui Adrian Cristea.

Se ascund de ochii lumii in statiune! Daniela Crudu il trateaza pe „Nila” la Baile Olanesti. In zilele libere, Mihai Costea si iubita isi petrec timpul in statiunea aflata la 18 km de Valcea, orasul natal al fotbalistului. Usor, usor, Gigi Becali pare a fi de acord cu relatia dintre Mihai Costea si Daniela Crudu, singura conditie fiind ca fotbalistul sa dea goluri pentru Steaua. „Nila” prefera totusi sa fie foarte discret cu viata personala si sa nu se afiseze cu iubita prin oras. In zilele libere, stelistul o ia pe „Cruduta” si fuge cu aceasta in apropiere de Valcea, mai exact la 18 km distanta. Cei doi indragostiti au ascunzatoarea lor, in statiunea Baile Olanesti. Aici, „Nila” si vedeta „Playboy” nu ies din camera de hotel decat la masa si atunci se feresc sa nu fie vazuti de cineva. Mihai Costea si frumoasa bruneta sunt impreuna de mai bine de sase luni si par ca formeaza un cuplu solid. Criticat des de Gigi Becali pentru relatia cu vedeta TV, „Nila” ramane totusi unul dintre preferatii latifundiarului. Patronul Stelei a ordonat ca la meciul cu Rapid fostul atacant sa joace titular, in locul golgheterului Raul Rusescu.

De ce a facut Zavoranca avort: „Soacra-mea mi-a zis: „Ma p*s pe copilul tau! As fi vrut sa am puterea sa ma sinucid!” Oana a explicat ca doamna Pascu nu o suporta si ca mai mereu incerca sa ii controleze viata. In urma unor certuri la un restaurant din Capitala, Oana a fost nevoita sa avorteze. „Doamna Pascu este o doamna foarte educata. Eu eram insarcinata cu Pepe, eram foarte la inceput si nu stiam daca sa pastrez copilul. Cand le-am spus parintilor lui, maica-sa mi-a zis: „Ma p*s pe copilul tau!”. La cateva zile dupa acest incident am pierdut sarcina”, a dezvaluit Oana. Despre acest subiect a comentat si Pepe, dar nu a specificat nimic din ce a povestit Oana. „Ea a ramas insarcinata o singura data cu mine. Ea imi spunea ca nu poate pastra copilul, eu am vorbit cu doctorul si mi-a zis ca nu este nicio problema, poate pastra sarcina, dar ea a facut avort”, a spus Pepe la Happy Hour.

Mircea Solcanu: „Cred ca e mai bine sa fii rrom decat gay in tara noastra” – Vezi de ce crede asta. Mircea Solcanu, prezentatorul „PoveStirilor de Noapte”, crede ca in Romania este mult mai bine sa fii de etnie rroma si nu gay. Mircea Solcanu isi bazeaza afirmatia pe concluzia unui studiu realizat recent pentru Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii. „31% dintre romani afirma ca s-ar simti putin sau deloc confortabil in preajma unui homosexual, 22% alaturi de o persoana infectata cu HIV, iar 15% in preajma unui etnic rrom, se arata intr-un studiu elaborat de TNS CSOP Romania pentru Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii. Cred ca e mai bine sa fii rrom decat gay in tara noastra si nici nu trebuia sa-i spun mamei”, a scris Mircea Solcanu pe pagina sa de Facebook.

Heidi Klum, goala-pusca si acoperita doar de machiaj. Super-modelul german Heidi Klum (38 de ani) si-a propus sa-i arate fostului ei sot, Seal, ce pierde. Dupa ce a pozat topless in revista „Allure”, frumoasa blondina a renuntat de tot la haine pentru noua campanie a brand-ului de cosmetice Astor. Goala si pictata pe trup, Heidi a pozat plina de incredere si cu o privire de invingatoare. Cu asemenea forme perfecte, nici nu incape indoiala ca se simte foarte bine in pielea ei.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro