Sari direct la conținut

VIDEO Traian Basescu: "Nimeni nu ma va ierta pentru taierile salariale"

HotNews.ro

Presedintele Traian Basescu, invitat in cadrul emisiunii „La taifas cu Ion Cristoiu” de la B1TV, a discutat despre masurile de austeritate impuse in mai 2010, concluzionand ca a fost cea mai buna decizie pentru Romania.

„Nimeni nu o sa ma ierte pentru data de 6 mai 2010 cand am taiat salarile, dar trebuie sa ne gandim unde ar fi fost Romania”. Presedintele a mai declarat ca banii pierduti de romani in urma taierilor salariale pana acum nu ii mai da nimeni inapoi.

Traian Basescu a continuat sustinand ca daca masurile de austeritate ar fi indepartate, Romania va ajunge intr-o criza si mai mare: „Eu va dau scris ca daca revenim la situatia din mai 2010 in cinci luni Romania o sa fie intr-o situatie mai rea decat Grecia.”

„Spre deosebire de Grecia, tara noastra nu ar beneficia de acelasi sprijin pentru ca Romania nu este in zona euro”, a explicat seful statului.

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/player’; if(typeof flowplayer == ‘undefined’) { document.write(”); document.write(”); } var domain = document.domain; var domain_split = domain.split(‘.’); var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + „.” + domain_split[domain_split.length-1]; document.write(unescape(„%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_max/4cef91a58916c7ad70589542da6d6572/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”)); content channel

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro