Sari direct la conținut

Faze Tari: Ambarcatiunea de lux a lui Abramovici nu a incaput pe chei! Prea mare, dom'le, iahtul!; 11 "fermiere" au pozat goale, calare pe un cal; O femeie din Sfantu Gheorghe si-a pierdut sarpele!

HotNews.ro
Faze Tari, Foto: Colaj foto
Faze Tari, Foto: Colaj foto

Ambarcatiunea de lux a lui Abramovici nu a incaput pe chei! Prea mare, dom’le, iahtul! Magnatul rus Roman Abramovici, proprietarul celui mai mare iaht din lume, a fost nevoit sa-si acosteze ambarcatiunea in golful Antibes, pentru ca nu a incaput in port. „Eclipse”, iahtul de un miliard de dolari al lui Roman Abramovici, s-a dovedit a fi neincapator pentru Antibes, faimoasa statiune de pe Coasta de Azur. Cheiul la care acosteaza miliardarii care vin aici nu a avut loc pentru ambarcatiunea rusului, care, la cei 163,5 metri lungime pe care ii are, este cel mai lung iaht privat din lume, anunta Cancan.

11 „fermiere” au pozat goale, calare pe un cal pentru un calendar in scop caritabil. 11 fete, membre ale Clubului Fermierilor Tineri din North Devon, Anglia s-au oferit sa pozeze intr-un calendar goale pe cai, in memoria lui Lady Godiva, pentru o cauza nobila. Banii proveniti din vanzarea calendarului vor merge la un centru de cercetari impotriva cancerului. Legenda spune ca in 1050, contesa Godiva a fost sotia lui Leofric, Duce de Mercia. Aceasta si-a dat seama ca taxele impuse localnicilor de catre sotul sau erau mult prea mari si a incercat sa-l convinga pe acesta sa fie mai ingaduitor. Integral in Libertatea.

I-a pocnit siliconul de la o impuscatura la paintball. O femeie cu sani artificiali a suferit teribil dupa ce un implant i-a explodat dupa ce a fost impuscata in piept cu o bila de paintball. Punguta de gel a tinerei in varsta de 26 de ani a cedat sub piele atunci cand bila i-a lovit sanul la o viteza de 300 de kilometri pe ora. Ciudatul accident se pare ca e primul petrecut in acest fel in lume. In prima faza, femeia a crezut ca e vorba doar de vanataie dureroasa, dar cateva zile mai tarziu cand a mers la doctor acesta i-a spus ca impactul i-a distrus implantul, scrie Click.

O femeie din Sfantu Gheorghe si-a pierdut sarpele! A impanzit orasul cu anunturi pentru a-l gasi! O femeie din Sfantu Gheorghe isi cauta disperata sarpele, care a disparut in urma cu doua zile. Reptila era tinuta intr-un acvariu, insa a fugit si stapana vrea sa o gaseasca. Ea a impanzit orasul cu anunturi. „Era intr-un acvariu mare si nu stiu cum a iesit de acolo. Sper sa-l gasim cumva. Daca cineva il observa, sa arunce pe el o haina sau un prosop”, a spus proprietara sarpelui, informeaza Cancan.

Cea mai nebuna reclama din lume! Se tarasc pe fund ca sa cumpere lapte. Japonia este de departe tara cu cele mai ciudate reclame si cele mai ciudate emisiuni televizate. O firma producatoare de lapte pasteurizat isi promoveaza produsele in cel mai dubios mod posibil. Reclama incepe normal, cu o fata care citeste, apoi derapeaza serios in science fiction, atunci cand un grup de oameni alearga pe garduri, fac tumbe si se tarasc pe fund spre supermarket pentru a cumpara lapte, relateaza Click.

Au chemat ambulanta ca sa le salveze…pisica. Au sunat la numarul de urgenta, 999, pentru a-i anunta pe doctori ca inima copilasului lor a incetat sa mai bata. Imediat medicii s-au urcat in ambulanta si au plecat spre adresa cuplului.Ajunsi acolo, acestia si-au dat seama ca de fapt era vorba de o pisica, numai ca tinerii o numeau copilasul lor, scrie Libertatea.

O bicicleta furata cu 15 ani in urma a fost gasita de politia suedeza si returnata proprietarului. Politistii suedezi din orasul Gavle au sunat recent o femeie din localitate pentru a o anunta ca i-au gasit bicicleta pe care o declarase furata in urma cu 15 ani, relateaza publicatia suedeza The Local. „Am crezut ca cineva imi face vreo gluma, apoi m-am gandit ca au gresit numarul atunci cand m-au sunat”, a declarat Agneta Wallen, femeia care, in urma cu 15 ani, a ramas fara bicicleta. In 1996, pe cand avea 34 de ani, Agneta Wallen a anuntat politia ca i-a fost furata bicicleta. Pe-atunci bicicleta era un mijloc de transport extrem de important pentru femeie, din acest motiv ea raportand furtul la politie. Integral in Gandul.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro