Sari direct la conținut

Faze Tari: VIDEO Doua fotomodele s-au luat la bataie pe podium la o prezentare de moda; Cum arata gonflabila lui Hitler; Ce stie sa faca limba care valoreaza 5,5 milioane de euro

HotNews.ro
Faze Tari, Foto: Colaj foto
Faze Tari, Foto: Colaj foto

A fost descoperit unul dintre cei mai mari pradatori care au trait pe Pamant. Pliosaurul, un monstru al marii cu un craniu de 2,4 metri, a fost numit „cel mai infricosator pradator din cati au trait”. Fosila de 155 milioane de ani a fost descoperita intamplator in Anglia de un localnic. Kevan Sheehan a povestit pentru BBC cum a gasit craniul: „A fost noroc pur. Eram pe plaja si am vazut trei bucati. Habar n-aveam ce sunt, dar am inceput sa le trag din nisip. De atunci, in fiecare an merg acolo si gasesc alte bucati”, povesteste Sheenan. Integral inClick.

Doua fotomodele s-au luat la bataie pe podium la o prezentare de moda. Doua tinere modele s-au luat la bataie pe podium la o prezentare de moda din orasul Voronezh, din Rusia. Una din ele a lovit-o din greseala pe cealalta si tanara a atacat-o imediat, scrie RT. Celelalte fete au incercat sa le desparta pe batause, care au primit o avertizare sa nu se mai intample asa ceva pe viitor, iar agentia lor a declarat ca tinerele s-au si impacat, scrieGandul.

Limba ei valoreaza 5,5 milioane de euro. O companie din New York i-a asigurat limba unei angajate pentru suma 5,5 milioane de euro (23.249.600 de lei) pentru acuratetea gustului ei. New York Bakery plateste societatii de asigurari nu mai putin de 170.000 de euro anual. Asta petru ca limba lui Julie Booth, 50 de ani, mama a doi copii, reprezinta o valoare. De altfel, detinatoarea limbii magice primeste tot 170.000 de euro anual. „Niciodata n-a dat gres. Pe ce a pus limba si a spus ‘e bun’, s-a vandut ca painea calda”, a spus Victoria Willis, sefa brutariei, potrivitClick.

Cum arata primul hotel pentru gay din America. „Este amuzant, jucaus si diferit”. Exista baruri pentru gay, cluburi de noapte pentru gay, ba chiar si croaziere pentru gay. Iar acum, in Miami s-a deschis primul hotel pentru homosexuali din America, scrie gawker.com. Stabilimentul se numeste Lords South Beach si este situat intr-o vila construita in anii ’30 si renovata de firma BHDM din New York. Hotelul este zugravit in nuante deschise de galben, bleu si verde, iar piesele de mobilier sunt moderne, noteaza sursa, citata deGandul.

Gol-pusca la corida. Bravada. Dornic sa se faca remarcat intre miile de participanti la Festivalul San Fermin din Pamplona, un barbat s-a dezbracat si a inceput sa alerge in fata unui taur furios. Goana s-a dovedit a fi foarte scurta, taurul ajungandu-l imediat din urma pe toreadorul nudist, pe care l-a luat intre coarne si l-a trantit la pamant. Barbatul, care a scapat ca prin minune fara nicio rana, a fost arestat pentru perturbarea linistii publice, scrieCancan.

Cum arata gonflabila lui Hitler. Adolf Hitler a comandat papusi gonflabile pentru trupele sale, pentru a limita raspandirea bolilor venerice in randul soldatilor sai, pe care acestia le contractau in mod frecvent de la prostituate, informeaza thesun.co.uk. Savantii nazisti au conceput „reconfortante sintetice” pentru soldatii germani care se distrau putin prea mult in Paris. Problema era atat de grava, incat aceste boli venerice ii impiedicau pe soldati sa-si indeplineasca datoria pe front. Proiectul papusilor gonflabile a inceput in 1940, dupa ce liderul SS Heinrich Himmler a constatat: „Cel mai mare pericol din Paris este raspandirea si prezenta ce nu poate fi controlata a prostituatelor – ele isi agata clientii in baruri, sali de bal si in multe alte locuri. Este de datoria noastra sa ii impiedicam pe soldati sa-si riste sanatatea de dragul unei aventuri”. Integral inGandul.

Bataie in pielea goala cu perne. 800 de barbati si femei au renuntat complet la haine pentru a se lasa fotografiati de celebrul fotograf Spencer Tunick in fata castelului Gaasbeek, din Belgia. Cunoscut lumii intregi pentru pasiunea sa de a fotografia multimi in pielea goala, Tunick si-a inceput cariera in 1986, in Marea Britanie. De data aceasta, el a vrut ca subiectii sa se bata cu peste 1.000 de perne, scrieClick.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro