Sari direct la conținut

Tranzactii cu actiuni Fondul Proprietatea in valoare de 162,7 milioane lei in prima jumatate a sedintei bursiere de marti

HotNews.ro

In prima parte a sedintei Bursei de Valori Bucuresti (BVB) de marti s-au tranzactionat 255 milioane de actiuni emise de Fondul Proprietatea, valoarea schimburilor fiind de 162,7 milioane de lei. In deschidere, o actiune FP era cotata la 0,602 lei, care a fost si pretul minim pana acum, iar pretul maxim a fost de 0,6750 lei/actiune.

Pretul mediu la care s-au tranzactionat titlurile FP a fost de 0,6385 lei.

„Fondul Proprietatea a confirmat previziunile reusite ale majoritatii brokerilor. E un exemplu de reusita pe care companiile romanesti o pot urma. Va fi actiunea cu cel mai mare volum de pe bursa si isi va pastra acest loc”, a declarat Mihai Chisu, broker la IFB Finwest.

Totodata, Alin Brendea, director de operatiuni al Prime Transaction arata ca Fondul Proprietatea confirma statul de blue-chips oferind lichiditate actionarilor si pietei in ansamblu. „Ca atare putem spera ca ziua de 25 ianuarie sa marcheze inceputul unui nou drum pentru bursa romaneasca”, arata el.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro