Sari direct la conținut

Faze Tari: O americana a primit o factura la curent de un miliard de dolari; A mers pe jos 27.011 kilometri prin Europa; Si-a retezat degetul cu toporul ca sa vada daca-l doare; Super reducere de la 149,90 lei la… 219,90 lei

HotNews.ro
Faze Tari, Foto: Hotnews
Faze Tari, Foto: Hotnews

Un hot foarte de treaba din Suedia a trimis prin posta informatiile de pe un laptop furat. Un profesor universitar caruia i-a fost furat laptopul a primit prin posta informatiile care se aflau pe acesta, chiar de la cel care l-a furat. Pagubitul a fost impresionat de fapta hotului si a fost foarte uimit de faptul ca acesta nu i-a furat si banii sau cartile de credit. Singurele lucruri care l-au interesat pe hot au fost laptopul si permisul de intrare la biblioteca. „Atunci cand oamenii isi pierd calculatoarele sau aparatele video, e de inteles ca nu pierderea aparatului in sine este problema, ci a datelor care se afla pe acele aparate, care sunt irecuperabile”, a declarat profesorul, scrie Cancan.​

A mers pe jos 27.011 kilometri prin Europa. Plecat la 17 octombrie 2009 de la Paris, francezul Serge Girard, de 56 de ani, a incheiat duminica turul Europei cu piciorul. El a strabatut 27.011 kilometri si 25 de tari. Lui Girard i-au placut toate asezarie pe care le-a vizitat, insa nu a uitat sa spuna ca i-a fost frica de cainii vagabonzi din Romania. Serge a depasit recordul mondial, care era detinut de indianul Tirtha Kuma Phani, care a parcurs in aceleasi conditii distanta de 22.581 de kilometri, intre 30 iunie 2006 si 29 iunie 2007, anunta Click.

O americana a primit o factura la curent de un miliard de dolari. O femeie din Statele Unite a tras o spaima serioasa dupa ce factura la energie electrica pe ultima luna era de peste un miliard de dolari. 1.016.540.138,09 $ era suma pe care o americana trebuia sa o plateasca la curent pe ultima luna. Crezand ca este victima unei farse, femeia nu a stat pe ganduri si imediat a sunat la furnizorul de energie electrica. „Au inceput sa rada si iar sa rada cand au auzit ce suma am de platit. Apoi si-au cerut scuze spunand ca au fost luati pe neasteptate”, a povestit victima. Firma de electricitate stia de existenta facturii si a remediat greseala imediat ce femeia a depus plangere. Compania de electricitate facuse o rotunjire eronata. Americanca s-a linistit dupa ce compania de electricitate si-a cerut scuze si i-a trimis factura noua. Ea a declarat: „Era o suma pe care nici Donald Trump nu isi permitea sa o plateasca”, informeaza Libertatea.

Si-a retezat degetul cu toporul ca sa vada daca-l doare! Un barbat a fost extrem de curios sa vada cat de tare poate sa-l doara daca-si reteaza degetul cu toporul. Dupa cum pare in imagini, tanarul este mare amator de senzatii tari. El isi aseaza pe o buturuga degetul, ia toporul si loveste cu putere. Pentru ca lama nu a fost suficient de ascutita baiatul se vede nevoit sa mai loveasca o data. Chiar daca imaginile sunt extrem de violente acesta nu scoate nici un sunet pe tot parcursul procesului barbar la care se supune, scrie Cancan.

Un batran de 92 de ani hartuia sexual angajatele unei biblioteci. Autoritatile din Stuart, Florida, i-au interzis lui Herbert Johnson, in varsta de 92 de ani, accesul in bibliotecile locale, deoarece le hartuia sexual pe angajate. Bibliotecarele din Comitatul Martin sustin ca batranul le trimitea mesaje cu caracter erotic si le oferea cadouri, pe care refuzau sa le primeasca. Dupa ce a primit mai multe plangeri, adjunctul sefului de politie al comitatului i-a facut o vizita la domiciliu presupusului hartuitor, pentru a-i inmana un ordin de restrictie in ce priveste intrarea in bibliotecile din regiune, anunta Libertatea.

Super reducere de la 149,90 lei la… 219,90 lei! Pe timp de criza, reprezentantii magazinelor din Bucuresti incearca sa te atraga cu reduceri care mai de care mai spectaculoase. Vrei sa-ti cumperi un scaun de birou ergonomic, dar nu dispui de fondurile necesare? Nimic mai simplu! Mergi la supermarket, pentru ca un astfel de obiect de mobilier, care inainte costa 149,90 lei, poate fi gasit acum la incredibilul pret de… 219,90 lei! Asta da economie! DEOSEBIT. Acesta este scaunul care, dupa reducere, costa cu 70 de lei mai mult, informeaza Cancan.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro