Sari direct la conținut

Analiza WBS – Indicii BVB au inchis sedinta de joi in usoara scadere

HotNews.ro

Indicii Bursei de Valori Bucuresti au inchis sedinta de astazi in usoara scadere, in ton cu evolutia indicilor pietelor europene. Sectorul financiar a cunoscut cele mai mari scaderi, indicele BET-FI pierzand 1,11% din valoare, pana la 222839,43, aflandu-se cu 5,25% sub cea inchiderea maxima inregistrata in luna august.

Indicii s-au aflat pe plus pentru o mare parte a sesiunii, dar au trecut pe minus in finalul sesiunii, dupa ce datele privind cererile de somaj din SUA au dus la scaderi pe pietele vest-europene. Actiunile AZOMURES, ce au avut o evolutie peste cea a indicilor in ultima luna (+7% de la inceputul lunii august), au inregistrat astazi cele mai mari scaderi printre componentii indicelui BET (-2,73%), fiind in acelasi timp si cele mai tranzactionate actiuni pe piata REGS, cu o valoare tranzactionata de 2,47 milioane RON.

Totalul tranzactionat pe piata de actiuni la sectiunea BVB a fost de 11,53 milioane RON, in timp ce pe piata de obligatiuni s-au efectuat tranzactii in valoare de 3,5 milioane RON, iar sectiunea RASDAQ a totalizat 3,3 milioane RON.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro