Sari direct la conținut

Shakira a primit ordin de evacuare din casa familiei din Barcelona de la tatăl lui Pique

HotNews.ro
Shakira, Foto: NBC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Shakira, Foto: NBC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Shakira a hotărât să se mute împreună cu cei doi copii la Miami, după ce anul trecut s-a despărțit de Gerard Pique, o decizie care nu i-a picat bine fostului fundaş catalan. Chiar dacă cântăreața columbiană afirmase că relocarea vine în contextul faptului că tatăl său e bolnav și vrea să îi fie alături, Shakira ar fi primit un ultimatum din partea tatălui fostului partener de viață.

„M-am stabilit la Barcelona pentru a le oferi copiilor mei stabilitate, aceeaşi pe care o căutăm acum într-un alt colţ al lumii, lângă familie, prieteni şi mare”, a scris cântăreaţa, când a anunţat mutarea la Miami.

În cadrul unei emisiuni de televiziune s-a aflat ultima cea mai recentă convorbire telefonică dintre Pique şi Shakira, în care catalanul a fost extrem de supărat de decizia artistei, notează news.ro.

Totuşi, cotidianul Sport susţine că Shakira a motivat decizia prin faptul că tatăl ei este bolnav şi îşi doreşte să fie alături de el, dar a afirmat şi că a primit o scrisoare de la tatăl lui Pique în care acesta îi transmite că „are la dispoziţie două săptămâni să părăsească locuinţa familiei”.

Artistei nu i-a plăcut deloc acest ultim apel, întrucât se aştepta la o conversaţie fără probleme: „Este supărată pentru că acea ultimă conversaţie nu a fost atât de prietenoasă pe cât se aştepta”, scrie Sport.

Conform înțelegerii dintre Shakira şi Pique, fostul fundaş catalan îşi va putea vizita copiii la Miami timp de zece zile în fiecare lună.

Shakira (46 de ani) şi Pique (36 de ani) erau împreună din 2010. Sasha are 11 ani, iar Milan este în vârstă de 9 ani.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro