Sari direct la conținut

Faze Tari: A fost muscat de testicule de un cal; Nu aveau vibrator, asa ca au folosit o bormasina; Si-a electrocutat colegii de clasa; Un roman, cel mai original somer din Spania, iar o britanica a descoperit o carte de bancuri veche de 1.800 de ani

HotNews.ro

A fost muscat de testicule de un cal. Conform The Telegraph, un barbat a fost dus de urgenta la spital dupa ce un cal l-a muscat si i-a smuls un testicul. Barbatul, in varsta de 35 de ani, descarca nisip dintr-o caruta la un santier de constructie din Indonezia cand s-a produs incidentul. Martorii spun ca animalul a sarit dintr-o data pe barbat si a inceput sa il muste. Cand barbatul a fost urcat intr-o masina pentru a fi transportat la spital, unul dintre oamenii de la fata locului a observat o bucata de carne pe pamant, scrie Gardianul.

Nu aveau vibrator, asa ca au folosit o bormasina. Un cuplu din Maryland, SUA, avea chef de nebunii in pat dar din pacate nu aveau nici o jucarioara sexuala. Astfel, barbatul s-a hotarat sa improvizeze. A luat un obiect asemanator cu un vibrator si l-a pus pe o bormasina. Din pacate, bormasina care functiona in timpul jocurilor sexuale facute de cei doi, a trecut prin ”vibrator” si a reusit sa o raneasca destul de rau pe femeie, scrie Libertatea.

Sanius in pielea goala. Orasul german Branlage a gazduit prima editie a Campionatului Mondial de Sanius in Pielea Goala. Concurentii, care au fost echipati doar cu chiloti si casca de protectie, s-au luptat pentru un premiu de 1.000 de euro, noteaza Cancan.

Un milion de germani isi iau liber Vineri pe 13. Considerata a fi o zi cu ghinion, germanii au luat acest lucru in serios, motiv pentru care astazi si-au luat concediu de 5 ori mai multi angajati care au probleme de sanatate, conform unui raport statistic, scrie Libertatea.

Si-a electrocutat colegii de clasa. Un baiat in varsta de 13 ani, din Marea Britanie a cumparat un aparat cu o putere de 30.000 de volti pentru a le face o gluma colegilor de clasa, informeaza Daily Mail. Tanarul a creat haos in scoala, electrocutandu-si colegii care alergau si tipau disperati. De cate ori un copil era atins cu arma, cadea la pamant, iar agresorul radea de ei fara sa ii pese. „Gluma” pustiului a incetat cand personalul scolii a intervenit si i-a confiscat „jucaria”, scrie Gardianul.

Un roman, cel mai original somer din Spania. Satul sa mai caute in zadar un loc de munca in Spania, dupa 8 luni de somaj, Dragos Cristian Coman s-a hotarat sa publice in ”Diario de Navarra” un anunt original: ”gaseste-mi de lucru si iti dau 15% din salariul meu.” A trecut deja mai bine de o saptamana de cand Dragos a publicat anuntul, dar, dupa cum a declarat chiar el, ”pentru moment, nu a sunat niciun interesat”, relateaza Libertatea.

Si-a muscat cainele de bot. Philip Carter, din Loughborough, si-a muscat cainele de bot pentru ca acesta il apucase de mana. Britanicul, in varsta de 29 de ani, a recunoscut in fata judecatorului ca l-a atacat pe catel, un terrier pe nume Splodge, dar sustine ca a fost in legitima aparare. Carter a fost contrazis de avocatul acuzarii, care a declarat ca barbatul a muscat cainele pentru ca era beat. Carter a fost condamnat la trei luni de inchisoare cu suspendare, scrie Cancan.

Carte de bancuri veche de 1.800 de ani, descoperita de o britanica. O profesoara universitara din Marea Britanie sustine ca a descoperit cea mai veche carte de bancuri din lume. Cartea, care dateza din secolul al III-lea, a fost scrisa in perioada Imperiului Roman, in limba greaca, fiind intitulata Philogelos (care s-ar traduce prin ”Iubitorul de rasete”). Profesoara Mary Beard a declarat ca descoperirea sa ar putea darama mitul conform caruia romanii erau niste oameni pomposi, care purtau toga si nu stiau sa faca altceva decat sa construiasca poduri, scrie Libertatea.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro