Sari direct la conținut

Caru' cu Vedete: Mihaela l-a distrat pe Dani din banii lui Elan; Surorile Cheeky, goale in lanturi, pictorial sado-maso; Tolea: «Dracu’ mi-a scos-o in cale pe Magda», iar Angelina a concediat dadaca pentru ca Brad ii facea masaj

HotNews.ro

Mihaela l-a distrat pe Dani din banii lui Elan. Potrivit actelor pe care le prezentam azi, Raduleasca a luat lucruri barbatesti din banii lui Elan. Dar… nu pentru el… Razboiul dintre Mihaela Radulescu si Elan Schwartzenberg ia proportii. Diva dezlantuita a sarit pur si simplu la gatul celui caruia i-a fost sotie legitima timp de patru ani. Il face betiv, il acuza ca ar fi dat-o afara din casa intr-un exces de furie amestecata cu aburi de alcool, il cearta pentru ca e zgarcit si nu vrea sa-i dea partea de bani care i se cuvine in urma partajului, ca sta la hotel cu fiul ei Ayan (4 ani) pentru ca “milionarul” n-ar fi catadicsit sa-i ofere nici macar o locuinta ba, mai mult, a declarat ca se teme pentru viata ei, “sa nu fie legata de maini si de picioare” si ameninta ca il va da in judecata pe Elan, scrie Libertatea.

Surorile Cheeky, goale in lanturi, pictorial sado-maso. Intre antrenamentele de la ‘‘Dansez pentru tine” si interviurile acordate presei, gemenele Monica si Gabriela si-au facut timp si pentru o sedinta foto incendiara. Cele doua clujence s-au intrecut pe ele insele in pictorialul inedit pentru noul lor calendar, noteaza Click.

Bebelusa Oana ii da lectii Danielei Crudu. Blonda si bruneta se intalnesc de doua ori pe saptamana intr-o sala de dans din centrul Capitalei – Oana in calitate de antrenoare, Daniela in calitate de eleva. Desi isi da toata silinta, „iepurasul” Playboy nu prea reuseste sa se concentreze la coregrafii. S-au implinit zece zile de cand Daniela Crudu a intrat pe mana Oanei Ionita, bebelusa Carcotasilor, care in timpul liber este coregrafa si antrenoare de Dance Mix (n.r. – stil de dans cu elemente de aerobic). Desi merge de doua ori pe saptamana la antrenamente, mare lucru nu s-a prins de bruneta, noteaza Cancan.

Tolea: «Dracu’ mi-a scos-o in cale pe Magda». ”Magda a fost nenorocirea si blestemul vietii mele. Dracu’ mi-a scos-o in cale! O mincinoasa si-o prostituata”. Asta ne-a declarat, ieri, in exclusivitate, Tolea Ciumac despre sotia sa, Magda. Interviul a fost dat de luptator chiar in arestul Directiei Cercetari Penale, dupa a doua noapte petrecuta dupa gratii. L-am gasit pe Tolea, la 11 dimineata, cu ochii carpiti de somn. ”Abia m-am trezit, ca nu prea am dormit azi noapte gandindu-ma la toate”, ne-a spus, cinstit, basarabeanul, scrie Libertatea.

Oana Zavoranu se teme de gura blondelor. Vulcanica vedeta a fost invitata sa fie prima femeie care se dueleaza cu cele 50 de blonde ale lui Dan Negru. Desi ar fi fost un „razboi” pe cinste cu audiente garantate si un premiu de jumatate de miliard de lei vechi, Oana a refuzat provocarea fara sa se gandeasca prea mult. Sotia lui Pepe a dat pentru prima oara inapoi in fata unei provocari. In urma cu mai bine de o saptamana, producatorii emisiunii „Te pui cu blondele?” au contactat-o pe celebra bruneta si i-au propus sa vina in platou si sa le infrunte pe platinate pentru un premiu de jumatate de miliard de lei vechi, in cazul in care ar fi castigat batalia. Spre surprinderea lor, Oana a cerut un mic ragaz de gandire si a revenit cu un refuz, fara sa dea prea multe explicatii, scrie Cancan.

Alexandra Dinu: „Ma gandesc la casatorie”. Peste cativa ani, am putea-o vedea pe Alexandra Dinu mireasa. Frumoasa actrita, stabilita de cativa ani in Peninsula, ne-a marturisit ca nu respinge ideea de a se recasatori. “Ma gandesc cateodata la casatorie… Imi place ideea de familie, familia aceea din reclame, cu o casa mare, plina cu copii, caini si jucarii. Insa deocamdata nu simt nevoia sa schimb ceva in viata mea. Astazi mi-e bine asa, sunt fericita”, spune vedeta de 28 de ani, citata de Libertatea.

Angelina a concediat dadaca pentru ca Brad ii facea masaj. Nu este bine sa te pui cu Angelina Jolie nici daca te cheama Brad Pitt. Actorul a simtit pe pielea lui furia mamei-eroine, dupa ce l-a surprins intr-o ipostaza compromitatoare cu femeia care trebuia sa aiba grija de copii. “Angelina a avut o criza de gelozie cand a intrat in dormitorul gemenilor Knox si Vivienne, iar Brad era pe piata, masand-o pe spate pe tanara lor dadaca. Angie a fost atat de suparata ca l-a palmuit pe Brad si a concediat-o pe fata imediat”, a declarat un apropiat al cuplului sub protectia anonimatului, scrie Click.

Romanita l-a evacuat pe Iovan. Romanita Iovan i-a facut, miercuri, bagajele fostului ei sot, Adrian, si i le-a trimis la noua locuinta cu un camion inchiriat. Pilotul a plecat, astfel, definitiv din vila din Primaverii in care a locuit impreuna cu designerul timp de cinci ani, facandu-i loc noului iubit al creatoarei, Iulian Gogan, noteaza Libertatea.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro