Sari direct la conținut

Faze Tari: Si-a inscenat moartea pentru a scapa de amenzi; A furat bijuteriile, dar si-a uitat telefonul mobil la locul faptei; Un american a facut sex cu doua papusi gonflabile, iar aradenii pot sa se casatoreasca cu plata in rate

HotNews.ro

Cea mai mica masina din lume, pe strazile Londrei. Peel 50, considerata cea mai mica masina din lume, poate fi vazuta, de ieri, pe strazile Londrei, Anglia. Masinuta, care pare de jucarie, masoara doar 1,34 metri lungime, 0,99 metri latime, 1,04 metri inaltime si cantareste doar 59 de kilograme. Autoturismul, a carei proiectare a inceput inca din 1960, nu are marsarier, nici stopuri. Viteza maxima pe care o poate atinge este de 60 de kilometri pe ora si are doar trei roti, doua in fata si una in spate. Din pacate, masina nu va fi construita in serie, ci va merge direct intr-un muzeu, scrie Libertatea.

A furat bijuteriile, dar si-a uitat telefonul mobil la locul faptei. Dupa ce a strans toate bijuteriile din casa in care a intrat la furat, unui infractor roman „i-au scapat detaliile”: si-a uitat la locul faptei telefonul mobil. Furtul a avut loc in data de 29 ianuarie, cand, proprietarul unui imobil din localitatea Benalmadena, din Malaga (Andaluzia), a depus un denunt la politia din oras, prin care anunta ca un hot i-a intrat in casa si i-a furat o mare parte din bijuterii. Ajunsi la fata locului, oamenii legii au constatat ca hotul, probabil emotionat de captura, si-a uitat la locul faptei mai multe obiecte, printre care o surubelnita, o ranga si propriul telefon mobil. Astfel, politistilor le-a fost foarte usor sa dea de urma infractorului, un barbat roman in varsta de 36 de ani, scrie Adevarul.

A facut sex cu doua papusi gonflabile. Un american a fost arestat dupa ce a fost surprins in timp ce intretinea relatii sexuale cu doua femei de jucarie, in masina parcata la un supermarket. Americanul George Bartusek, din Florida, a fost surprins de clientii unui supermarket in timp ce facea sex cu doua papusi gonflabile pe bancheta din spate a masinii sale, oprita in parcarea magazinului. Dezgustati de gestul barbatului, martorii au chemat politia, care l-a arestat pe perversul in varsta de 51 de ani. In urma unui examen psihiatric, George le-a marturisit medicilor ca se simte foarte atras de cele doua papusi pe care le considera iubitele sale, scrie Cancan.

Si-a inscenat moartea pentru a scapa de amenzi. Derek Atkins este unul dintre cei mai renumiti pescari din Marea Britanie, dar nu pentru capturile sale, ci pentru… amenzile luate. Valoarea sanctiunilor acumulate ajunge la un milion de lire. Suma fiind foarte mare, barbatul s-a gandit sa-si insceneze moartea, pentru a scapa de amenzi, scrie Libertatea.

A nascut gemeni la varsta de 60 de ani. O femeie in varsta de 60 de ani a nascut doi baieti gemeni dupa ce a incercat timp de 10 ani sa faca copii, insa nu a reusit decat acum, in urma unui tratament de fertilizare in vitro. Femeia a facut tratamentul in India, unde legislatia in domeniu nu este stricta. Initial, Ranjit Hayer a ramas insarcinata cu tripleti, dar medicii au fost nevoiti sa elimine unul dintre copii din cauza complicatiilor aparute. Ceilalti doi baieti s-au nascut cu 7 saptamani inainte de termen, prin cezariana, informeaza Gardianul.

S-a despartit de sotie pe internet. Un britanic a postat pe un site un anunt prin care spunea ca divorteaza de sotia lui. Emma Brady a ramas total surprinsa cand un prieten a sunat-o sa o intrebe ce e cu divortul despre care citise pe Facebook. Neil nu era multumit de casnicia lui si in loc sa-i spuna nevestei ca vrea sa se desparta de ea, s-a multumit doar sa-si anunte intentia pe internet. Post-ul respectiv a atras o groaza de vizitatori si de comentarii rautacioase la adresa femeii, care s-a simtit extrem de umilita. S-a mai auzit despre despartiri prin telefon, chiar prin sms, dar un anunt de divort pus pe internet niciodata, noteaza Libertatea.

Oferta-bomba: Nunti in rate. Aradenii pot sa se casatoreasca cu plata in rate in perioada crizei economice. Aceasta este oferta unor organizatori prezentata la primul targ de nunti desfasurat anul acesta la Arad. Cei care se ocupa de organizarea nuntilor au venit cu o oferta tentanta: nuntile in leasing. Luminita Catana, proprietara companiei de specialitate, s-a gandit sa ofere o solutie pe timp de criza, scrie Click.

Premiat pentru ca a omorat 40.000 de sobolani. Un taran a fost “incoronat” campionul Bangladesh-ului pentru ca a ucis aproape 40.000 de sobolani intr-un an in cadrul unui program guvernamental de eradicare a acestor rozatoare care devoreaza culturile agricole din aceasta tara saraca din Asia de Sud. “In cursul anului, agricultorii nostri au ucis circa 25 de milioane de sobolani, iar Binoy Kumar Karmakar a fost desemnat campion pentru ca a omorat 39.650”, a anuntat purtatorul de cuvant al Ministerului Agriculturi, citat de Click.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro