Sari direct la conținut

Serban Slavescu, inventator de retete culinare adaptate mediului urban, a discutat online cu cititorii HotFood

HotNews.ro

Apostolii nutritiei sanatoase invoca mancarea bio, eco, vegetariana, fara E-uri si apa chioara de izvor. Noi, pacatosii, ne stresam in aglomerari urbane unde fast-food-ul si hypermarketul sunt lacase de cult alimentar. Mancam ce gasim si cand avem timp, in carciumi, la job, acasa. Multi dintre noi gatim la minut, chiori de somn, seara, mortaciunile din pungi sau maxim rafinament, incingem gratare la sfarsit de saptamana cu tocatura si ciriclii congelate. Se poate sa mancam si altfel, fara a ne muta office-ul la tara?

Serban Slavescu, inventator de retete culinare adaptate mediului urban si adept al curentului prosumist in alimentatie, a fost in redactia HotNews.ro si a discutat online cu cititorii. (despre prosumism gasiti explicatii aici, pe WikiPedia).

  • Intalnirea s-a incheiat

Nota redactiei: Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la temele anuntate, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro