Sari direct la conținut

Faze Tari: Printesa Diana trimitea felicitari cu prezervative; Si-a injectat in fata ulei de gatit; Are cele mai lungi picioare din lume; O bataie intre femei goale a socat Oxfordul, iar o asistenta si-a bagat un bebelus in buzunar

HotNews.ro

Si-a injectat in fata ulei de gatit! O femeie din Coreea, dependenta de chirurgia plastica, s-a gandit ca a cam venit timpul sa apeleze la o noua operatie estetica pentru a scapa de ridurile de pe fata. Toti medicii la care a apelat au refuzat sa o ajute sa scape de riduri deoarece au considerat ca Mioku are o problema psihica, fiind de-a dreptul dependenta de chirurgia plastica fara a avea de fapt nevoie de vreo schimbare. Mioku a gasit un medic care i-a dat niste botox, dar acesta s-a terminat repede. Ulterior, femeia a gasit un inlocuitor: uleiul de gatit. Dupa ce si-a injectat de cateva ori ulei in fata, a ajuns sa arate ca un monstru, scrie Libertatea.

Bebelusul, singurul membru al familiei inca treaz. Autoritatile din Schererville, Indiana, au declarat ca, dupa ce o femeie a fost arestata deoarece conducea in stare de ebrietate, cele 3 rude care au venit sa ia acasa copilul in varsta de un an, de la sectia de politie, bausera si ele. Dar bunica nu depasise limita legala, asa ca a putut lua acasa copilul, scrie Gardianul.

Are cele mai lungi picioare din lume: 132 cm. Fosta baschetbalista Svetlana Pankratova, in varsta de 36 de ani, a fost declarata de Cartea Recordurilor femeia cu cele mai lungi picioare din lume. Picioarele ei masoara 132 cm! Le lipsesc numai 20 de centimetri pentru a atinge inaltimea micutei cantarete Kylie Minogue. In prezent, Svetlana se afla pentru o saptamana la New York, unde sunt sarbatorite recordurile mondiale, scrie Click.

Mirosul corporal ar putea înlocui amprentele digitale, în identificarea persoanelor. Fiecare persoana are un miros corporal unic, ca si in cazul amprentelor, care ar putea fi utilizat pentru identificarea persoanelor, arata un nou studiu stiintific. ”Amprenta olfactiva” ramane aceeasi chiar si atunci cand dieta este schimbata, si se consuma alimente mai ”puternice”, precum usturoiul sau condimentele, scrie Romantica.

Diana trimitea felicitari cu prezervative. Mervyn Wycherley, fostul bucatar al printesei Diana, spera sa devina mai bogat peste exact 12 zile, cand va scoate la licitatie cateva obiecte care i-au fost daruite de catre diferiti membri ai familiei regale britanice. Printre acestea se afla si o felicitare pe care Mervyn a primit-o de ziua lui de la fosta sotie a printului Charles si care reprezinta 24 de prezervative intinse pe franghia de uscat rufe, scrie Cancan.

Doi ani de inchisoare pentru furtul unei sticle de vin. Un roman din Spania care a furat in decembrie 2007 o sticla de vin in valoare de 1.190 de euro a fost condamnat de un judecator din orasul Badajoz la doi ani de inchisoare, anunta publicatia Hoy. Chiar daca si-a recunoscut fapta, Vazile Z. nu a scapat de condamnare si de returnarea contravalorii vinului, scrie Libertatea.

O bataie intre femei goale a socat Oxfordul. Proprietarul unui club de noapte studentesc a socat Oxfordul in momentul in care a permis, ca in localul sau, sa se desfasoare lupte in miere, intre femei goale si momente artistice cu femei topless care isi plimbau pe trup un piton. Potrivit The Sun, patronul a fost reclamat la politie de catre un grup de studenti revoltati ca astfel de spectacole umilesc femeile chiar intr-un loc devenit celebru pentru faptul ca aici, ele au luptat de-a lungul timpului pentru a-si castiga drepturi egale cu cele ale barbatilor, scrie Gardianul.

”Monstrul din Austria” si-a violat fiica de 3.000 de ori. Austriacul Josef Fritzl (73 de ani), care timp de 24 de ani si-a sechestrat si violat fiica, a fost audiat din nou la sfarsitul saptamanii trecute. Acum, ”monstrul din Austria” a declarat fara a schita vreo urma de regret, ca o viola pe Elisabeth cam de doua-trei ori pe saptamana, asta insemnand ca in toti anii cat a tinut-o prizoniera, a intretinut relatii sexuale cu ea de circa 3.000 de ori, scrie Libertatea.

Iei o masina si mai primesti inca una gratis. Un concesionar britanic de masini, confruntat cu criza economica internationala, a gasit modalitatea de a scapa de stocul de automobile nevandute: oricine cumpara o masina, mai primeste una gratuit, scrie Click.

O asistenta si-a bagat un bebelus in buzunar. Site-ul unui ziar israelian a publicat o fotografie socanta, cu o asistenta medicala care tine in buzunarul halatului un bebelus nascut prematur. Culmea, fotografia a fost facuta pentru o campanie de prezentare a unui spital din Haifa. Parintii urmau sa fie convinsi, cu astfel de imagini, ca bebelusii lor au parte de o ingrijire ireprosabila in unitatea medicala, scrie Libertatea.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro