Sari direct la conținut

Faze Tari: Si-a vopsit globul ocular; S-a ratacit intr-un aeroport timp de o saptamana; A mers 50 de metri cu un testicul in gura; Si-a facut singur Lamborghini, iar un fotograf s-a specializat in albume de divort

HotNews.ro

Si-a vopsit globul ocular! Josh Rahn, un tanar de 20 de ani din Statele Unite ale Americii, a reusit sa uimeasca prin modul in care si-a dorit sa iasa in evidenta. El este primul om din lume care si-a tatuat globii oculari. Josh e un tip extrem de in­­teligent, cu un IQ de 152, dar duce lipsa de atentie. Pentru a atrage privirile asu­pra lui, a in­­­­­­ceput inca de mic sa se ta­tu­eze. De data asta, el a riscat sa isi piarda vederea pentru a-si ta­tua ambii ochi in albastru. In­ter­ventia a fost realizata de un specialist ca­re a e­xersat me­toda fo­­­­losita pe o­chiul unui porc mort, scrie Libertatea.

S-a ratacit intr-un aeroport timp de o saptamana. Un confuz calator grec a reusit sa se rataceasca intr-un mic aeroport local din Germania timp de sapte zile. Christianos Kaklamanis, in varsta de 38 de ani, s-a plimbat prin aeroportul din Hanovra o saptamana intreaga, pana a fost sesizat de un agent, scrie Romantica.

Miresele grase, in tabara militara. Ideea de a infiinta o tabara militara pentru miresele supraponderale disperate dupa o silueta de vis in noaptea nuntii, i-a apartinut preparatoarei fizice Cynthia Conde, din SUA. Ea a infiintat un centru de antrenament unde viitoarele neveste ard grasimile cu o rapiditate ametitoare intr-un timp extrem de scurt. Secretul: antrenamente specifice trupelor speciale, scrie Click.

Pesteri de vanzare pe eBay. Pentru a face rost de bani, americanul Steve Rush, in varsta de 49 de ani, si-a scos la vanzare pe site-ul eBay cele trei pesteri pe care le detine in muntii Ozark, din Arkansas. Pretul de pornire este de 899.000 de dolari, cu 301.000 de dolari mai mic decat valoarea estimata a proprietatilor scoase la vanzare, scrie Cancan.

Mumie asigurata cu 200.000 de euro. O cheama “Printesa”. Nu e vorbareata, dar pare, inca, zambitoare. Are 1,70 metri inaltime, dar ii place mai mult sa stea asezata la orizontala, cu fata in sus. Pomadata, fardata, se tine inca bine pentru varsta ei. Are aproape 2.300 de ani si este singura mumie egipteana existenta in Romania. “Printesa” este pastrata in Cluj, la Muzeul National de Istorie a Transilvaniei. Fiind o raritate pretioasa si considerata valoare de tezaur, ea a fost asigurata pentru 200.000 de euro, scrie Libertatea.

Un fotograf s-a specializat in albume de divort. Un fotograf italian din Valeggio sul Mincio, s-a specializat in albume de divort. Numeroase cupluri in instanta de divort trec zilnic pragul studioului lui Gianni Fasolini pentru a imortaliza momentul despartirii. Fotograful, in varsta de 45 de ani, a hotarat sa propuna acest serviciu dupa ce a vazut la televizor un reportaj, in care se vorbea despre rata divorturilor, care creste de o maniera exponentiala. „Oamenii isi sarbatoresc casatoria ca pe un eveniment major din viata lor, dar si divortul este la fel de important”, a explicat fotograful, potrivit Romantica.

Si-a facut singur Lamborghini. Un american s-a indragostit de o masina Lamborghini din filme si si-a pus ambitia de a-si construi singur una identica. Dupa 17 ani de munca in pivnita casei, Ken Imhoff din Wisconsin si-a dat seama ca nu poate sa scoata automobilul afara, fiindca era prea mare. Asa ca s-a hotarat sa darame din fundatia casei pentru a putea iesi cu masina mult visata din beci, scrie Click.

A mers 50 de metri cu un testicul in gura. In fiecare an, in Huntersville, Noua Zeelanda, are loc festivalul testiculelor. La concursul aferent sarbatorii, participantii trebuie sa duca un testicul de bou in gura pe o distanta de 50 de metri, fara sa-l scape pe sosea sau sa li se faca rau. Anul acesta, Anthony Bell a reusit performanta de a parcurge drumul cu un organ crud in gura, cas­tigand astfel competitia, scrie Libertatea.

Toaleta publica de lux de 230.000 de euro. Primaria orasului Wuhan, din China a cheltuit doua milioane de yuani, adica in jur de 230.000 de euro pentru construirea unei toalete publice de lux. Dat in serviciu luna trecuta, grupul sanitar „design” este facut din sticla si metal, si a fost construit pentru a raspunde dezvoltarii turistice a regiunii. In unele locuri existau deja toalete publice, dar au fost daramate, pentru ca nu se incadrau in mediul inconjurator, a explicat specialistul in urbanismn al orasului, scrie Romantica.

Are cel mai „tare” fund din lume. Jennifer Ellison, 25 de ani, e una dintre cele mai controversate bombe sexy din Marea Britanie. Dupa ce a sucit mintile barbatilor cu pictorialele incendiare in revistele pentru barbati, Ellison a fost eroina mai multor scandaluri cu fotbalisti britanici, asta dupa ce a tre­­cut prin patul lui Steven Ger­rard, capitanul echipei de fotbal Liverpool. In ciuda controverselor, pe site-ul cotidianului The Sun, zeci de mii de oameni au votat-o vedeta cu cel mai „tare” fund din lume, scrie Libertatea.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro