Sari direct la conținut

Faze tari: Romanilor le place s-o faca iepureste; doi romani au acelasi CNP; Elodia e in apa; iar un senator si o senatoare au facut sex la Palatul parlamentului

HotNews.ro

Un bulz lung de 150 de metri ar putea intra in Cartea Recordurilor. La placinte inainte, iar la bulz direct in Cartea Recordurilor! Localnicii din Turia, judetul Covasna au pregatit un bulz lung de 150 de metri. Localnicii spera ca performanta de duminica, pentru care au folosit 400 de kilograme de malai, 150 de branza, 24 de sare si 15 litri de ulei, sa fie omologata de Cartea Recordurilor, relateaza Romantica.

Carmen Harra: ‘Elodia e in apa’. Invitata ieri la Happy Hour, emisiunea lui Catalin Maruta, de la PRO TV, prezicatoarea de origine romana, stabilia in SUA, Carmen Harra, a marturisit ca a avut viziuni despre Elodia Ghinescu, avocata disparuta in urma cu un an. Aceasta a spus ca Elodia i s-a aratat in vis si ca i-a relatat detalii din viata ei alaturi de Cristian Cioaca, dar si faptul ca mai avea un iubit insurat. I-a povestit despre certurile cu Cioaca si despre bataile pe care le incasa de la el. Conform spuselor prezicatoarei, Elodia este moarta, iar trupul ei se afla in apa, afirma Libertatea.

FC Romania, spaima Angliei. O echipa formata din muncitori romani si fosti fotbalisti in diviziile B si C din tara este de doi ani consecutiv campioana amatorilor britanici. Fiecare jucator contribuie cu 2,5 lire pentru onorariul arbitrului si tot atat pentru chiria terenului. Romanii spera sa ia Cupa Angliei, scrie Libertatea.

Euro-sexul in statistici: romanii vor “iepureste”. Statisticile privitoare la sexualitatea europenilor vorbesc din nou. Potrivit ultimelor studii comandate de compania Durex si reflectate in site-uri de profil – printre care femalefirst.co.uk – placerea la nivel european difera de la o natie la alta. Italienii sunt cei mai mari “aventurieri”, cand vine vorba de exploatari sexuale -pare-se ca Don Juan si-a luat bocceluta si a emigrat si el in cizmulita latina. Din cicllul “las voua mostenire” – tot italienii sunt natia cea mai deschisa spre filmarea actului sexual. Suedezii trec cel mai usor la fapte. Nu mai putin de 66% dintre acestia prefera sexul inca de la prima intalnire, comparativ cu britanicii care, romantici incurabili fiind, iau lucrurile mai usor – doar 34% plonjeaza de la prima intalnire direct in cearsaf. Cei mai viteji din “Euro-parcare” sunt germanii: 31% dintre acestia folosesc jucariile sexuale, 67% nu au nicio retinere cand vine vorba de sexul oral, si nu mai putin de 69% savureaza placerea pe indelete – in medie 2 ore si jumatate acordate unei partide sexuale, scrie Click.

Incredibil! Doi romani au acelasi CNP. Nu si-a putut incasa alocatia de stat, nu se poate angaja, nu poate da examen auto, nu se poate casatori si nici nu-si poate face un credit. Asta e drama unui tanar, in varsta de 21 de ani, din localitatea galateana Matca, al carui Cod Numeric Personal este identic cu cel al altui barbat din Faurei, judetul Braila, scrie Click.

Oferta pentru turisti: „vedeti” orasul legati la ochi. Un grup de artisti din Lisabona ofera excursii cu totul deosebite pentru curiosii care vor sa experimenteze viata de orb. Doritorii sunt legati la ochi, iar apoi sunt condusi in mai multe plimbari pe strazi, in localuri, sau in parcurile din oras, scrie Click.

S-a dat drept fiica ei, ca sa fie majoreta. Wendy Browns-a inscris la un liceu din Green Bay, Wisconsin, folosind identitatea fiicei ei de 15 ani. Desi arata mai batrana decat colegele sale, femeia s-a comportat ca o eleva obisnuita. Ea se prezenta la ore, statea cu celelalte fete in pauze si facea antrenamente de sport. Brown spune ca visa, inca de mica, sa devina majoreta. Asa ca a profitat de ocazie si s-a inscris in echipa scolii. Ea a luat parte la toate antrenamentele majoretelor si chiar s-a prezentat la o petrecere pe marginea piscinei, organizata de profesoara de sport, scrie Click.

Senator si senatoare, prinsi cu chilotii in vine de femeia de serviciu. Si anume: acum patru zile, un senator barbat, de la Pnl, si un senator femeie, de la alt partid, au fost surprinsi de o femeie de serviciu, dupa orele de program, pe jumatate despuiati, in biroul primului. Pe domnul respectiv, care poarta ochelari si are prenumele cu „P”, l-au apucat isteriile descoperind ca din usa s-a ivit un pamatuf de sters praful si a slobozit niste tipete pe care le-au auzit si colegele sale care faceau curat. Senatorul „P” le-a zburatacit pe femeile din jurul biroului si a asteptat o ora sa se convinga ca nu trage nimeni cu ochiul si, cand a fost sigur ca nu e niciun pericol, i-a facut partie doamnei senator. Al carei nume e cunoscut de jurnalistii site-ului amintit, dar care il tin secret, pentru ca femeia are copil de 15 ani. Si sot, scrie Cancan.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro