Sari direct la conținut

Alessandra Stoicescu: Purtati doar ceva in care va simtiti bine!

HotNews.ro

Alessandra povesteste, in numarul din luna aprilie al revistei Eve, despre cum este sa fii catalogata de revistele mondene drept “prost imbracata”. Prezentatoarea ii combate pe stilisti, sustinand ca o femeie se poate simti perfect in pielea ei, fiind la fel de atragatoare precum o femeie in tinuta glamour, dar goala intelectual.

Metoda prin care personajele mondene sunt alese de stilisti pentru a fi comentate se aseamana cu o mica “alba-neagra”: “Orice personaj care apare la televizor este pus intr-un shaker incapator si rezultatul se toarna intr-un pahar mare. Comentatorii extrag persoane din cocteilul rezultat de parca ar extrage cirese, tinandu-le de codita. Apoi analizeaza fructul pe criterii pur subiective. In calitate de cireasa nu te simti prea bine!”, spune Alessandra.

Cronicile mondene au pareri impartite: unele lauda alegerea vestimentara, altele recomanda cu totul altceva, astfel incat “n-am reusit sa inteleg din parerile stilistilor ce e bine si ce e rau”, spune prezentatoarea. In urma comentariilor contradictorii ale specialistilor in fashion, s-ar putea trage o singura concluzie: “Sa nu purtati decat ceva in care va simtiti bine!”, este regula de aur a Alessandrei.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro