Sari direct la conținut

Pamela Anderson isi asista iubitul magician

HotNews.ro

Viata Pamelei Anderson este pur si simplu magica. Anderson, in varsta de 40 de ani, pare sa isi fi gasit perechea in magicianul olandez Hans Klok. Ea l-a insotit pe Klok la Berlin, pentru a-l asista intr-una din aparitiile sale televizate – „Willkommen bei Carmen Nebel”.

Actrita este in prezent in mijlocul celui de-al treilea divort. Vrea sa se desparta de Rick Salomon, dar asta nu a oprit-o sa isi gaseasca, din nou, dragostea. Conform news.com.au, in timpul unei conferinte de presa la Berlin, Anderson si Klok au fost fotografiati sarutandu-se si imbratisandu-se.

De-a lungul spectacolului, Anderson a uimit publicul cu flexibilitatea ei. In timpul numarului de magie, Pamela, imbracata intr-o rochie alba, vaporoasa, pare sa leviteze. De asemenea, cuplul prezinta un fel de joc intim, in care Klock ii daruieste Pamelei un trandafir rosu, o ia in brate si o invarte.

In octombrie 2007, Anderson s-a casatorit rapid cu Salomon, in cadrul unei ceremonii scurte care a avut loc in Las Vegas. Patru luni mai tarziu, ea inainta cererea de divort, invocand motivul fraudei. Inaintea lui Salomon, Pamela a mai fost casatorita cu Tommy Lee si Kid Rock.

Urmareste numarul de magie al lui Hans si al Pamelei

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro