Sari direct la conținut

GAV/Scholz&Friends a castigat contul Halewood

HotNews.ro

GAV/Scholz&Friends a castigat licitatia organizata de compania producatoare de vinuri Cramele Halewood, agentia urmand a oferi servicii de comunicare ce includ atat branding, cat si advertising, se arata intr-un comunicat al agentiei.

“Noi suntem un producator de marime medie, sucursala unei afaceri de familie din Marea Britanie si ne-a interesat o agentie creativa cu aceeasi filosofie. GAV a inteles exact ce vrem noi sa comunicam, care sunt valorile noastre si pe ce idei e construita si condusa acesta afacere”, a declarat Mihai Chitic, director comercial Cramele Halewood.

Pe langa producţia de vinuri, Cramele Halewood reprezinta in Romania case din intreaga lume: Andre Lurton, Antinori, Torres, Vicente Gandia, Villa Maria, Trapiche, Concha Y Toro.

Generic Audiovizual (GAV) si-a inceput activitatea in anul 2003, impreună cu atelierul de marketing cultural Balkanski, sub denumirea de gav/balkanski. In 2005, s-a afiliat retelei internationale Scholz&Friends, luand denumirea GAV Scholz&Friends Bucuresti. Printre clienţii şi partenerii agentiei se numara Brita, DaimlerChrysler/Mercedes, Ministerul Culturii si Cultelor / Sibiu – Capitala Culturala Europeana 2007, Raiffeisen Leasing, Unilever si Unity.

Halewood International a fost infiintata in 1978 de catre John Halewood. Din anul 1987, compania a inceput sa importe vinuri din Romania. Dupa zece ani, Halewood infiinteaza prima subsidiara in Romania, devenind totodata cel mai mare importator de vinuri romanesti in Marea Britanie.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro