Sari direct la conținut

Gatsby from Piatra-Neamt (de Cassa Loco)

HotNews.ro

Baietii de la Cassa loco lasa deocamdata ironia deoparte si vorbesc pe site-ul lor despre un loc rupt din filme, un loc pe care il asociaza cu scrierea lui F. Scott Fitzgerald, cu epoca de aur a jazzului sau cu scenariul reprodus atat de bine de Copolla acum 33 de ani.

Am ajuns in mai putin de 3 minute, fiind grabit si de frig, si din strada am vazut ca e de bine. De multe ori am un “feeling” bun doar cand vad o cafenea sau un restaurant, si niciodata nu m-am inselat. Insa acum toate asteptarile au fost doborate. Incep prin a va spune ca nu exista termen de comparatie cu nici o cafenea din Bucuresti. Incepand de la scaune, bar, tinuta chelnerilor, usi, mese, muzica, cafea, temperatura si terminand cu toaleta totul este incredibil de frumos, asortat, potrivit, de calitate, din “film”.

M-am asezat la masa, am baut un cappucino facut din cafea Davidoff, insa nu am reusit sa stau prea mult jos. Am facut turul acelui loc si mi-am pus o dorinta! Nu ar putea sa fie mutat cu totul în Bucuresti? Am baut un Merlot din Chile, Misiones de Regno si mi s-a facut ciuda inca o data gandindu-ma la oferta banala de vinuri din alte locuri. Discutia a fost savuroasa si insotita de un trabuc Romeo y Julieta, iar atmosfera excelenta, insotita de muzica ce se auzea la cel mai bun volum, ne-a facut sa revenim dupa cateva ore si dimineata, inainte de plecare.

Sper sa vad un “Gatsby” si în Bucuresti si în Cluj. Oricum s-ar numi, oriunde ar fi, oricine ar fi proprietarul lui as merge acolo, m-as relaxa, as savura pauzele de stres si nervi altfel. Cu cat mai multe locuri bune cu atat mai putine ganduri rele.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro