Sari direct la conținut

Celebritatile care vand cel mai bine

HotNews.ro

Jennifer Aniston este vedeta care atrage cei mai multi cititori atunci cand apare pe prima pagina, potrivit unui clasament realizat de revista Forbes. Majoritatea cumparatorilor isi petrec cateva secunde in fata chioscului de ziare inainte de a se hotari ce revista sa aleaga. In urma unui studiu asupra celor mai cunoscute reviste despre celebritati: People, Star, US Weekly, In Touch Weekly, Life & Style si OK!, Forbes a ajuns la concluzia ca o pot numi castigatoare pe vedeta din „Friends”, Jennifer Aniston.

Actrita a castigat locul I detasat de celelalte celebritati. Aniston este foarte cunoscuta datorita rolului Rachel Green din serialul „Friends”. Cam la acelasi nivel cu Aniston se afla si actrita Sandra Bullock.

Pe locul al doilea se afla Brad Pitt, care demonstreaza inca o data cat de mult poate un barbat sa vanda o revista. In plus s-a demonstrat ca Brad Pitt, care a ajuns foarte cunoscut in urma rolului din filmul „Interviu cu un vampir”, alaturi de fosta sotie, Jennifer Aniston, vinde mult mai bine decat alaturi de actuala partenera, Angelina Jolie.

Pe locul trei in top se afla Scarlett Johansson. In ceea ce priveste fanii, actrita are din plin. S-a remarcat prin rolul ei din filmul „The Horse Whisperer ” (1988) si a devenit una dintre cele mai solicitate tinere actrite de la Hollywood.

Angelina Jolie ocupa locul al patrulea in topul celor Forbes. In ciuda faptului ca este una dintre cele mai apreciate vedete, Jolie are unele dificultati in a vinde o revista. Cand vine vorba de a „impinge” o revista spre vanzare, de foarte multe ori Jolie dezamageste. Chiar si atunci cand este vorba de o coperta pe care apare cu partenerul sau Pitt, rezultatele nu sunt incantatoare.

Locul cinci este ocupat de catre Reese Witherspoon. Este una dintre cele mai placute actrite, iesind chiar pe locul trei in topul celor mai iubite vedete, dar cand se discuta despre vanzarea unor reviste, rezultatele sunt mediocre.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro