Sari direct la conținut

Acer a lansat primul laptop din lume cu ecran curbat

HotNews.ro
Acer Predator 21 X, Foto: Acer
Acer Predator 21 X, Foto: Acer

Acer a prezentat la IFA Berlin un laptop de gaming cu ecran curbat despre care compania spune ca este o premiera in domeniu. Laptopul numit Predator 21X ofera o experienta extinsa de vizionare si permite jucatorilor sa vada mai bine chiar si cele mai mici detalii dintr-un joc. Ecranele curbate si-au facut aparitia in domeniul televizoarelor, acum trei ani, dar nu au fost adoptata pe scara larga.

„Este primul notebook din lume care vine cu ecran curbat de 21 inch (2560 x 1080) si unghi extins de vizualizare, pentru o experienta de joc captivanta”, spune compania.

Predator 21 X integreaza tehnologia eye-tracking Tobii (senzori si software infrarosu) care genereaza interactiuni precum tintirea, identificarea inamicilor si acoperirea, prin urmarirea ochiului jucatorului pe ecran. Experienta de joc este una mult mai intensa prin faptul ca ofera jucatorului mult mai multe perspective in timp ce parcurge diverse trasee in joc, sustine compania..

Predator 21 X ruleaza a 7-a generatie de procesoare Intel Core si incorporeaza doua placi grafice GTX NVIDIAᅡ GeForce 1080 in SLI. Predator 21 X vine cu sistem de sunet SoundPound 4.2+ (4 boxe si 2 subwoofere) si sunet Dolby.

Reprezentantii Acer spun, ca exemplu, ca datorita ecranului curbat jucatorilor le va fi mai usor sa detecteze inamicii din jocurile de actiune sau se se uite in oglinda retrovizoare la jocurile cu masini.

Ecranele curbate sunt ceva normal la cinema, iar la TV-uri au aparut acum trei ani, insa nu foarte multi producatori au lansat astfel de modele.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro