Sari direct la conținut

Actorul american Jeremy Renner, primul interviu după accidentul în care a fost strivit de un plug de zăpadă – VIDEO

HotNews.ro
Jeremy Renner după accident, Foto: ABC / Backgrid UK / Profimedia Images
Jeremy Renner după accident, Foto: ABC / Backgrid UK / Profimedia Images

Actorul Jeremy Renner a acordat primul său interviu după accidentul produs în ianuarie, când a fost grav rănit, fiind zdrobit de un plug care curăța zăpada, în timp ce încerca să își salveze nepotul. El i-a spus jurnalistei Diane Sawyer că „a fost treaz în fiecare moment” în care mașinăria de șapte tone îl lovea, scrie CNN.

În interviul acordat jurnalistei Diane Sawyer, actorul vorbește pentru prima dată de momentul accidentului și despre recuperarea grea care a urmat.

Renner: „Îmi amintesc totul, am fost conștient în fiecare moment”

Întrebat dacă își amintește durerea pe care a simțit-o atunci când a fost călcat de plugul de zăpadă de șapte tone, Renner a răspuns: „Da, îmi aduc aminte totul, am fost treaz și am simțit fiecare moment”.

„Am ales să supraviețuiesc”

Jeremy Renner rememoreză momentele emoționante petrecute cu nepotul său. De fapt, accidentul s-a întâmplat într-un moment în care actorul încerca să îl salveze pe nepotul lui ca să nu fie lovit de utilaj.

Renner spune că ar sări din nou să își salveze nepotul: „Da, aș face-o din nou, pentru că se îndrepta direct spre nepotul meu”.

  • „Am pierdut multă carne și mai multe oase în urma accidentului, dar m-am realimentat și reumplut cu dragoste.
  • Am ales să supraviețuiesc”, a mai spus Renner.

În urma accidentului suferit la începutul lunii ianuarie, actorul Jeremy Renner – cunoscut mai ales pentru rolul lui Hawkeye în filmele Marvel „Avengers” – a fost spitalizat în stare critică. El a suferit două intervenții chirurgicale pentru traumatisme toracice și leziuni ortopedice.

Actorul a devenit cunoscut publicului larg în 2010, interpretând rolul unui soldat american The Hurt Locker. De asemenea, a fost nominalizat la Oscar pentru „The Town”, al lui Ben Affleck. (Foto: Dreamstime.com)

Citește și:

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro