Sari direct la conținut

Actrița Monica Bîrlădeanu și fostul coordonator al campaniei de vaccinare anti-COVID s-au căsătorit

HotNews.ro
Monica Birladeanu, Foto: Michael Sohn / AP / Profimedia
Monica Birladeanu, Foto: Michael Sohn / AP / Profimedia

Monica Bîrlădeanu și medicul Valeriu Gheorghiță, care a coordonat campania de vaccinare împotriva COVID, s-au căsătorit, sâmbătă.

Petrecerea a avut loc la Palatul Snagov, scrie okmagazine.ro, care a publicat mai multe imagini de la nunta celor doi, imagini postate pe rețele de socializare de mai mulți invitați.

Printre cei care au postat fotografii s-a numărat Adelina Pestrițu.

(Foto: Instragram Adelina Pestrițu)

Valeriu Gheorghiță a fost căsătorit.

În vara lui 2023, în spațiul public au apărut imagini cu Monica Bîrlădeanu și cu medicul Valeriu Gheorghiță în timp ce se relaxau într-un jacuzzi. Atunci, s-a vehiculat informația conform căreia Valeriu Gheorghiță ar fi însurat.

Relația dintre cei doi a fost confirmată la acel moment de PR-ul Monicăi Bîrlădeanu, Aprilia Ivanov: „Da, este adevărată relația, doar că el, la momentul acesta, nu mai este căsătorit. Informația eronată este aceea că el ar mai fi căsătorit, pentru că s-a spus povestea că el ar fi căsătorit, ceea ce nu este așa.” a precizat PR-ul Monicăi Bârlădeanu, potrivit Viva!, citătă de Digifm.ro.

Valeriu Gheorghiță a condus Comitetul de coordonare a vaccinării anti-COVID în România încă de la începerea campaniei de vaccinare, în decembrie 2020. Ulterior, a preluat funcţia de manager al Spitalului Clinic de Urgenţă „Prof. dr. Agrippa Ionescu”.

INTERVIURILE HotNews.ro