Sari direct la conținut

Adrian Mutu a spus cine este revelația din lotul României la EURO 2024 – Asemănarea cu un star al Generației de Aur

HotNews.ro
Andrei Rațiu. Foto: Inquam Photos / Alex Nicodim
Andrei Rațiu. Foto: Inquam Photos / Alex Nicodim

Naționala de fotbal a României a făcut o impresie bună la EURO 2024, cel puțin până în faza optimilor, iar Adrian Mutu, unul dintre cei mai importanți fotbaliști din istoria naționalei noastre, a dezvăluit cine este revelația acestui turneu final din selecționata tricolorilor.

Andrei Rațiu, asemănat de Adrian Mutu cu Dan Petrescu și Cosmin Contra

România va juca marți în optimile EURO 2024 contra Olandei, iar Adrian Mutu a dezvăluit într-un interviu recent pentru Fanatik cine este în opinia sa revelația naționalei la acest turneu final.

Andrei Rațiu a fost unul dintre cei mai remarcați fotbaliști din naționala lui Edi Iordănescu, iar Adrian Mutu a transmis că el este revelația selecționatei României la EURO.

„De mult nu am mai avut un fundaș dreapta așa bun. L-am avut la echipa națională U21 și a crescut foarte mult. Are o forță și o viteză incredibilă.

Eu cred că se aseamănă cu Dan Petrescu și Contra, mai ales pe faza ofensivă. Urcă foarte mult ca ei. O forță extraordinară, poate nu are o tehnică așa de bună.

Câștigă duelurile, e agresiv, crează superioritate pe faza ofensivă, atunci când are ocazia. E un jucător care e revelația echipei. Îmi place ambiția și atitudinea cu care joacă.” – a declarat acesta.

INTERVIURILE HotNews.ro