Sari direct la conținut

Adriean Videanu: Daca trendul ultimelor zile se mentine, avem sansa ca, in interiorul ARD, PDL sa aiba cel mai mare numar de parlamentari in Parlamentul din decembrie

HotNews.ro

Adriean Videanu, coordonatorul campaniei electorale a ARD, a sustinut, joi, ca cele mai recente analize sociologice arata ca Alianta Romania Dreapta ar obtine la alegerile din 9 decembrie aproximativ un sfert din voturile alegatorilor, transmite Agerpres.

„ARD sta un pic mai bine in sondaje. Am reusit in ultimele doua zile sa spargem acea stagnare, 48% USL, 23% ARD. Se vede o tendinta de descrestere a USL si de reluare a cresterii ARD. (…) Daca trendul ultimelor zile se mentine, avem sansa ca, in interiorul ARD, Partidul Democrat Liberal sa aiba cel mai mare numar de parlamentari in Parlamentul din decembrie”, a spus Adriean Videanu intr-o conferinta de presa.

Intrebat in legatura cu propunerile ARD pentru functia de prim-ministru, Adriean Videanu a spus ca Alianta are „cinci propuneri de prim-ministru si singura persoana care le poate spune este presedintele Vasile Blaga”.

Copresedintele ARD Vasile Blaga, presedinte PDL, a confirmat intr-un interviu acordat in aceasta saptamana Agerpres ca se afla pe lista propusa de ARD pentru functia de prim-ministru si a aratat ca intr-un viitor Guvern al Aliantei ar urma sa se regaseasca „oameni cu mare experienta administrativa”.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro