Sari direct la conținut

AIG Life si AIG Fond de Pensii preiau numele actionarului majoritar, Alico

HotNews.ro

AIG Life Asigurari Romania isi schimba denumirea in Alico Asigurari Romania, preluand astfel numele actionarului majoritar, American Life Insurance Company (Alico), a anuntat miercuri asiguratorul. De asemenea, odata cu preluarea noului nume Alico Asigurari Romania, si AIG Fond de Pensii, companie sub actionariatul Alico Asigurari Romania, si-a anuntat schimbarea denumirii in Alico Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Administrat Privat.

Conform informatiilor asiguratorului, procesul preluarii numelui Alico se va reflecta strict asupra denumirii celor doua companii, in cazul ambelor companii urmand a fi mentinute structurile organizationale, echipele de management si strategia de piata de pana acum.

Grupul American International Group (AIG), odata cel mai mare asigurator din lume, a fost salvat de la faliment in luna septembrie 2008, in timpul crizei creditelor, printr-un ajutor guvernamental de peste 170 de miliarde de dolari, statul preluand in schimb 80% din actiunile companiei.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro