Sari direct la conținut

Al-Nassr, pregătită să dea o lovitură puternică pe piața transferurilor – Jucătorul așteptat alături de Cristiano Ronaldo

HotNews.ro
Al-Nassr, pregătită să dea o lovitură puternică pe piața transferurilor – Jucătorul așteptat alături de Cristiano Ronaldo
Ederson Foto: Mark Greenwood/IPS / Shutterstock Editorial / Profimedia

Al-Nassr vrea să facă investiții majore pentru a începe să câștige trofee, iar formația unde evoluează Cristiano Ronaldo este gata să dea o lovitură puternică pe piața transferurilor și să aducă un câștigător de Champions League.

Al-Nassr a făcut o ofertă pentru Ederson – Manchester City cere minim 50 de milioane de euro

Al-Nassr este în căutare de portar pentru sezonul următor, iar Ederson este principala variantă preferată de conducerea clubului din Arabia Saudită.

Potrivit jurnalistului italian Fabrizio Romano, Al-Nassr a făcut o ofertă de 30 de milioane de euro pentru portarul celor de la Manchester City, însă câștigătoarea Ligii Campionilor din 2023 a refuzat, solicitând minim 50 de milioane de euro în schimbul acestuia.

Ederson este atras de saudiţi şi cu un salariu uriaş. El ar urma să semneze pe două sezoane cu Al-Nassr şi ar încasa 13 milioane de euro plus bonusuri pe an.

La Al-Nassr, Ederson îl poate reîntâlni pe Aymeric Laporte, fostul său coechipier de la Manchester City. De asemenea, el poate deveni coechipier cu alte nume mari precum Cristiano Ronaldo sau Sadio Mane.

INTERVIURILE HotNews.ro