Sari direct la conținut

Alexandru Cicâldău, tot mai aproape de revenirea în SuperLiga României – Clubul interesat de internaționalul român

HotNews.ro
Alexandru Cicaldau, Foto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia
Alexandru Cicaldau, Foto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Împrumutat în sezonul recent încheiat la Konyaspor, Alexandru Cicâldău se va întoarce la Galatasaray, dar șansele ca el să evolueze la campioana Turciei sunt din ce în ce mai mici.

Universitatea Craiova vrea să îl transfere pe Alexandru Cicâldău – Românul, fără șanse să joace la Galatasaray

Galatasaray a cucerit titlul în Turcia la capătul unui sezon fantastic, în care s-a luptat cu rivala Fenerbahce, iar acum campionii se pregătesc de o campanie de transferuri cu adevărat impresionantă.

Împrumutat în sezonul trecut la Konyaspor, Cicâldău a jucat în 31 de meciuri în campionatul Turciei pentru formația care a încheiat stagiunea pe poziția a 16-a, evitând retrogradarea.

Gruparea din Turcia nu a dorit să îl păstreze pe jucătorul român în vârstă de 26 de ani, așa că acesta va face parte din lotul celor de la Galatasaray.

Totuși, șansele ca acesta să evolueze în tricoul campioanei Turciei sunt reduse, conducerea clubului având în plan aducerea de noi jucători care să contribuie la un parcurs mai mult pe plan european.

Potrivit Fanatik, Universitatea Craiova este gata să îi dea o mână de ajutor internaționalului român și să îl împrumute în sezonul ce urmează.

Cotat la 3 milioane de euro conform Transfermarkt, Cicâldău a plecat de la Craiova în anul 2021, după ce Galatasaray a achitat în schimbul acestuia suma de 6.5 milioane de euro.

Din păcate, evoluțiile acestuia au fost sub așteptări, el fiind împrumutat și la Al Ittihad Kalba.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro