Sari direct la conținut

Analiza WBS: Indicii BVB au continuat evolutiile pozitive

HotNews.ro

Indicii Bursei de Valori Bucuresti au continuat si astazi evolutiile pozitive, revenind dupa scaderile de la deschiderea pietei pentru a termina sesiunea cu cresteri de cateva fractiuni de procent. Indicele energetic BET-NG a fost exceptia notabila, incheind ziua in scadere cu 0.2% in urma unui declin de aproape un procent la finalul zilei. Indicele BET-FI a avut astazi cea mai mare volatilitate, suferind o scadere de 1.89% in prima parte a zilei pentru a reveni apoi si a incheia la maximul zilei de 20869.30 puncte (+0.35%).

Indicele BET a avansat astazi cu 0.13%, efectele cresterii actiunilor BRD (+ 1.85%) fiind reduse de scaderile suferite de titlurile Transelectrica (-1.81%), Banca Transilvania (-0.70%) si Transgaz (-0.36%). Indicele ROTX a realizat cea mai redusa crestere procentuala, de 0.09%, din nou datorita evolutiilor mixte ale actiunilor bancare.

Valoarea tranzactiilor cu actiuni de pe sectiunea BVB a continuat sa scada, totalizand doar 3.63 de milioane de lei; la aceasta s-au adaugat tranzactiile de pe pietele de unitati de fond si produse structurate care au totalizat 358, respectiv 96 de mii de lei. Pe sectiunea RASDAQ valoarea tranzactiilor a fost de 702 mii de lei.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro