Sari direct la conținut

Analiza WBS: Indicii BVB au continuat tendinta de evolutie negativa

HotNews.ro

Indicii Bursei de Valori Bucuresti au continuat tendinta de evolutie negativa inceputa luni, coborand astazi din nou cu cateva fractiuni de procent. Exceptia a fost data de societatile de investitii financiare, al caror declin a adus indicilor BET-FI si BET-XT corectii de -1.7%, respectiv -1.04%.

Scaderile SIF-urilor au fost cuprinse intre -0.52% pentru SIF2 Moldova si -2.42% in cazul SIF4 Muntenia. Indicele energetic BET-NG a inregistrat cea mai mica scadere procentuala a zilei, de doar 0.21%, scaderile suferite de OMV Petrom (-0.66%), Condmag (-1.97%) si Transelectrica (-0.61%) fiind partial compensate de cresterea de 0.81% a actiunilor Transgaz.

Indicele BET a pierdut astazi 0.74%, actiunile bancare (Banca Transilvania -1.39%, BRD -0.92%) aducand din nou cele mai importante contributii la aceasta scadere.

Valoarea tranzactiilor de pe piata de actiuni a sectiunii BVB a scazut astazi usor pana la 5.73 milioane de lei, in timp ce pe pietele de futures si produse structurate valoare schimburilor realizate a fost de 515 mii, respectiv 24 de mii de lei. Pe piata de actiuni a sectiunii RASDAQ s-au realizat tranzactii totalizand 275 de mii de lei.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro