Sari direct la conținut

Analiza WBS: Indicii BVB au inregistrat evolutii mixte

HotNews.ro

Indicii Bursei de Valori Bucuresti au inregistrat astazi evolutii mixte, osciland de ambele parti ale nivelelor de referinta pe parcursul sesiunii de tranzactionare pentru a incheia ziua in majoritate in crestere. Principala exceptie a fost indicele BET-FI al societatilor de investitii financiare, care a coborat astazi cu 0.25% dupa ce anterior oscilase intre -1.11% si +0.54%; dintre componentele sale doar SIF1 Banat Crisana (+0.47%) a reusit sa termine ziua deasupra nivelului de referinta.

Indicele energetic BET-NG a incheiat sesiunea in scadere usoara cu 0.05% dupa ce cresterea de 1.90% a actiunilor OMV Petrom a fost compensata in mare parte de scaderea titlurilor Rompertol Rafinare (-2.95%) si Transelectrica (-0.47%). Indicii ROTX si BET au reusit cele mai mari aprecieri ale zilei, datorita in principal evolutiei pozitive a actiunilor SNP si, intr-o mai mica masura, a celor bancare (Banca Transilvania +0.71%, BRD +0.42%, Erste Group Bank +0.34%).

Valoarea tranzactiilor cu actiuni pe sectiunea BVB a fost astazi de 26.82 milioane de lei, in timp ce pe sectiunea RASDAQ s-au totalizat 517 mii de lei.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro