Sari direct la conținut

Analiza WBS – Indicii BVB au inregistrat miercuri evolutii mixte

WBS Holding

Indicii Bursei de Valori București au avut astazi evoluții mixte, creșterile inregistrate dupa ora 12 fiind in mare masura corectate de scaderile de la inchidere. Cel mai mare avans a fost realizat de indicii ROTX (+0.53%) și BET (+0.48%), in urma contribuției esențiale a aprecierii acțiunilor Banca Transilvania (+3.14%). BET-FI și BET-NG au fost indicii care au inregistrat scaderi, de 0.27% respectiv 0.46%, in cazul celui din urma cauza principala fiind declinul acțiunilor OMV Petrom cu 1.13%, care a contribuit cu 2.05 puncte la declinul de 2.84 de puncte al indicelui energetic.

SIF5 și SIF2 au fost din nou cele mai lichide titluri de pe piața de acțiuni, inregistrand o valoare totala a tranzacțiilor de 2.2 milioane RON, respectiv 1.97 milioane RON; acestea au fost urmate de TLV și BRD, cu 1.73, respectiv 1.31 milioane RON.

Lichiditatea pieței de acțiuni a fost in scadere astazi, coborand pe secțiunea BVB la 10.84 milioane RON iar pe secțiunea RASDAQ la 362 mii RON. Pe piața futures a secțiunii BVB s-au realizat tranzacții cu contracte EURRON in valoare de 307 mii RON.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro