Sari direct la conținut

Analiza WBS: Indicii BVBi au inceput saptamana cu scaderi importante

HotNews.ro

Indicii Bursei de Valori Bucuresti au inceput saptamana cu scaderi importante, nivelul atins dupa declinul abrupt din debutul sesiunii de tranzactionare mentinandu-se pana la finalul zilei. Indicele BET-FI a suferit cea mai severa corectie, coborand cu 2.05% dupa ce toate componentele sale au pierdut cate cel putin o jumatate de procent.

Indicele BET a suferit un declin de 1.22% pana la 5672.66 puncte, nici unul dintre membrii sai nereusind o evolutie pozitiva; cele mai importante scaderi au fost inregistrate de titlurile Banca Transilvania (-1.41%) si OMV Petrom (-1.32%). Indicele ROTX a reusit cea mai limitata scadere zilnica, pierzand doar 0.77% din valoarea de inchidere de vineri, datorita efectului pozitiv al cresterii actiunilor Erste Group Bank (+1.17%).

Valoarea tranzactiilor cu actiuni de pe sectiunea BVB a fost astazi de 72.33 milioane de lei, doua treimi din aceasta fiind realizate de tranzactiile cu actiuni Fondul Proprietatea; piata de produse structurate a totalizat la randul sau 1.54 milioane de lei. Pe sectiunea RASDAQ valoarea tranzactiilor cu actiuni a fost de 1.76 milioane de lei.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro