Sari direct la conținut

Anathema se reintoarce pentru fanii din Romania

HotNews.ro

Festivalul Artmania 2008 pregateste o surpriza: in cadrul petrecerii de Warm-Up, Artmania ii aduce pe britanicii de la Anathema intr-un recital unplugged. Acesta va avea loc pe 24 mai, la Sala de festivitati a Casei de Cultura a Studentilor “Grigore Preoteasa” din Bucuresti.

Evenimentul va avea un numar de bilete limitat si va fi urmat de un after-party la care vor participa chiar membrii Anathema, din dorinta de a-si reintalni fanii din Romania. Concertul va fi sustinut de fratii Vincent si Danny Cavanagh, impreuna cu un invitat special, la violoncel, sustine un comunicat.

Concertul va incepe la ora 20.00, iar biletele se vor pune in vanzare in cursul acestei saptamani, in reteaua magazinelor Diverta din intreaga tara si online, pe www.ticketpoint.ro.

Precedentul concert unplugged sustinut de Anathema in Romania a fost cel din cadrul ARTMANIA Festival 2007, la Cetatea Cisnadioara de la Sibiu, avand loc intr-o cetate medievala.

Vincent Cavanagh (voce, chitara), Daniel Cavanagh (voce, chitara, clape), Les Smith (clape), Jamie Cavanagh (bas), Lee Douglas (voce) si John Douglas (baterie) alcatuiesc, in prezent, trupa Anathema, infiintata acum 18 ani. De-a lungul timpului, trupa britanica a scos pe piata 23 de albume.

Asculta „Fragile dreams”, piesa de pe albumul „Alternative 4” (1998)

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro