Sari direct la conținut

Andreea Paul Vass: Emil Boc trebuie sa ramana premier pentru ca este un politician maleabil

HotNews.ro
Adreea Vass la 10tv, Foto: 10TV
Adreea Vass la 10tv, Foto: 10TV

Prezenta in emisiunea „Nasul”, de pe 10 tv, Andreea Paul Vass a declarat despre actuala coalitie ca este eterogena politic si ca „premierul Emil Boc trebuie sa ramana pentru ca este un politician maleabil, care are intelepciunea de a guverna cu o asemenea coalitie”. Declaratia a fost facuta in contextul speculatiilor aparute dupa congresul PDL, prin care se afirma ca Emil Boc ar putea fi schimbat din functia de prim ministru.

Intrebata de Radu Moraru daca exista posibilitatea ca Romania sa mai fie o victima a crizei mondiale, Andreea Paul Vass a declarat: „Exista posibilitatea sa ne intalnim din nou cu o criza economica sau alimentara, potrivit scenariilor care exista la nivel mondial. La intrebarea dumneavoastra un raspuns tehnic este da, intrucat economia globala nu este inca asezata.”

Consilierul primului ministru a mai afirmat ca exista riscul unei reinflamari a preturilor sau a decalajului dintre cerere si oferta, care sa duca eventual la o criza alimentara ori in 2014, ori in 2012, asa cum sustin analistii mai pesimisti sau chiar mai repede.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro