Sari direct la conținut

VIDEO. Argentina a câștigat din nou Copa America. Messi, în lacrimi, a ieșit accidentat. Incidente grave înainte de meci

HotNews.ro
Argentina câștigă Copa America 2024/ Foto: Jorge Martinez / imago sportfotodienst / Profimedia
Argentina câștigă Copa America 2024/ Foto: Jorge Martinez / imago sportfotodienst / Profimedia

Argentina a câștigat luni dimineață (ora României) Copa America, într-o finală împotriva Columbiei. Golul victoriei a fost marcat de Lautaro Martinez, în minutul 112 din prelungiri. Messi a părăsit terenul în lacrimi, după ce s-a accidentat, conform Golazo.ro

Finala Copei America, Argentina – Columbia, ar fi trebuit să înceapă la 20:00 la Miami (03:00 dimineața la București). Din cauza unor incidente declanșate de mii de suporteri, care voiau să intre pe stadion fără bilet, startul meciului a întârziat o oră și 20 de minute.  

Argentina a reușit să se impună în prelungiri, după 90 de minute în care scorul a fost de 0-0. Columbienii antrenați de argentinianul Nestor Lorenzo aveau 28 de meciuri la rând fără înfrângere (22 de câștiguri, 6 egaluri). Argentina fusese învinsă ultima oară pe 17 noiembrie, 0-2 cu Uruguay, în calificările pentru Campionatul Mondial. 

În minutul 65, căpitanul Leo Messi a alunecat și s-a lovit la glezna deja accidentată în prima repriză. Argentinianul a ieșit de pe teren în lacrimi, în aplauzele fanilor. Pe teren a fost înlocuit de Nico Gonzalez, iar banderola de căpitan a preluat-o Angel Di Maria. 

James Rodriguez, cel mai bun jucător al turneului

Lautaro Martinez a intrat pe teren în minutul 97 și a înscris primul și ultimul gol al finalei în minutul 112. 

Jucătorul columbian James Rodríguez a câștigat titlul de „cel mai bun jucător al turneului”, după ce a stabilit un record de șase pase de gol.

Argentina a câștigat Copa America pentru a 16-a oară, ultima dată chiar la campionatul trecut, în 2021. În 2022, a câștigat Campionatul Mondial de Fotbal, într-un meci împotriva Franței. 

INTERVIURILE HotNews.ro