Sari direct la conținut

Bancul zilei: Inchisoare sau onoare barbateasca?

HotNews.ro

Vasile si Ion, doi prieteni in varsta, se intalneau in parc in fiecare zi sa hraneasca porumbeii, sa priveasca veveritele si sa discute despre problemele lumii. Intr-o zi, Ion nu a aparut.

Vasile nu stia nimic despre asta si s-a gandit ca poate a racit sau ceva. Dar dupa ce Ion nu a aparut pentru o saptamana sau mai mult, Vasile era, intr-adevar, cam ingrijorat. Cu toate acestea, deoarece singurele momente in care s-au intalnit, au fost in parc, Vasile nu stia unde locuieste Ion, asa ca i-a fost imposibil sa afle ce s-a intamplat cu el.

A trecut o luna , si Vasile s-a gandit ca il vazuse pentru ultima data pe Ion. Dar intr-o zi, Vasile a venit in parc si – sa vezi si sa nu crezi! – aparuse Ion !

Vasile a fost foarte emotionat si fericit sa-l vada si i-a si spus acest lucru. Apoi a spus :

– Pentru numele lui Dumnezeu, Ioane, ce s-a intamplat cu tine?”

– Am fost in inchisoare.

– Inchisoare? striga Vasile. Pentru ce?

– Ei bine,o stii pe Maria, chelnerita draguta, blonda de la cafeneaua unde merg cateodata?

– Da, a spus Vasile. mi amintesc de ea. Ce e cu ea?

– Ei bine, ea a depus plangere de viol impotriva mea, si, la cei 75 de ani ai mei, am fost atat de mandru, incat atunci cand am ajuns in instanta – am pledat „vinovat!”.

NOTA: Ai un banc sau un clip funny? Vrei sa le impartasesti si celorlalti cititori? Atunci asteptam propunerile tale pe adresa fun@hotnews.ro.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro