Sari direct la conținut

Bărbat din Brașov, omorât de hoţii pe care i-a prins la furat

HotNews.ro

Un bărbat de 46 de ani a fost găsit, de fiul său, mort pe un câmp din localitatea Teliu, județul Brașov, polițiștii stabilind că a fost atacat de doi frați pe care i-a surprins la furat de lucernă, pe terenurile sale. Agresorii au fost prinși miercuri, informează Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJP Brașov, Ionuț Marin, bărbatul de 46 de ani, din comuna Teliu, a murit după fost lovit de doi frați, pe care i-a prins în timp ce furau lucernă de pe terenurile sale. Acesta a fost găsit pe un câmp din apropierea Drumului Județean 103 B, care face legatura între comuna Teliu și satul Dobârlau, din județul Covasna, descoperirea fiind făcută de fiul său, care s-a dus să-l caute.

„Victima a plecat de la domiciliu cu tractorul pentru a lucra mai multe terenuri cu lucernă, situate în extravilanul comunei Teliu. Din verificările și investigațiile efectuate a rezultat că, la un moment dat, victima a surprins mai multe persoane cu o căruță, în timp ce sustrăgeau lucerna de pe terenul său. Întrucat le-a cerut socoteală, două dintre persoanele surprinse au ripostat, lovindu-l cu obiecte contondente în zona capului și corpului. Cadavrul a fost ridicat si transportat la SML, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului, fiind constituite echipe de căutare a autorilor pe raza localităților limitrofe în strânsă colaborare cu IPJ Covasna”, a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, Ionuț Marin.

Autorii au fost prinși miercuri, fiind vorba de doi frați din Covasna.

„În urma exploatării informațiilor obținute a fost stabilită identitatea ambilor autori, iar unul dintre suspecți, în vârstă de 27 ani, domiciliat în localiatea Dobârlau, județul Covasna, fără ocupație și cu antecedente penale, a fost identificat la domiciliu. (…) Miercuri, celălalt suspect, în vârstă de 28 ani, cu antecedente penale, fiind identificat la liziera pădurii din localitatea Dobârlau”, a mai spus Ionuț Marin.

Primul dintre suspecți a fost reținut, iar celălalt este audiat la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro