Sari direct la conținut

Barbatii rai au cel mai mare succes la femei

HotNews.ro

Barbatii in stilul personajului James Bond sunt cei mai atractivi in ochii femeilor, arata un studiu realizat de cercetatorii americani. Barbatii rai sunt asociati cu virilitatea, forta si capacitatea de a concepe copii sanatosi.

Femeile pot spune cu greu „Nu” badaranilor. Secretul consta in faptul ca acesti barbati sunt ca un „produs” 3 in 1: au laolalta trei trasaturi negative de caracter. Narcisismul, impulsivitatea – care produce dorinta de senzatii tari, precum si natura exploatatoare a machiavelicului sunt cele trei „ingrediente” care fascineaza femeile, arata Daily Mail, preluat de Mediafax.

Greu de crezut sau nu, femeile identifica in aceste ingrediente masculinitatea si capacitatea acelui barbat de a concepe copii sanatosi. Asadar, femeile care vor senzatii tari de la o relatie sau care vor sa faca un copil vor fi atrase inevitabil de „baietii rai”.

In orice caz, nu s-a terminat cu sansele acordate barbatilor amabili. Profesorul Gayle Brewer, psiholog la University of Central Lancashire, spune ca femeile au tendinta de a prefera badaranii pentru aventuri, dar aleg barbatii mai draguti pentru relatiile de lunga durata.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro