Sari direct la conținut

Barcelona s-a despărțit de trei jucători într-o singură zi

HotNews.ro
Barcelona s-a despărțit de trei jucători într-o singură zi
Joao Cancelo Foto: Bagu Blanco / PRESSINPHOTO / imago sportfotodienst / Profimedia

Barcelona se pregătește deja pentru sezonul următor, iar formația antrenată de Hansi Flick a anunțat despărțirea de trei jucători într-o singură zi.

Marcos Alonso, Joao Felix și Joao Cancelo nu vor continua la Barcelona

Hansi Flick începe ușor ușor să definitiveze lotul la noua sa echipă, iar pentru început, catalanii au anunțat despărțirea de trei jucători.

Primul este Marcos Alonso, fotbalistul un vârstă de 33 de ani, al cărui contract expiră pe data de 1 iulie și care nu va mai fi prelungit.

În același timp, Barcelona a anunțat că atât Joao Felix, cât și Joao Cancelo, nu vor continua și din sezonul următor, aceștia fiind aduși sub formă de împrumut de la Atletico Madrid, respectiv Manchester City.

Conducerea Barcelonei nu a luat o decizie în privința celor doi, dar jurnalistul italian Fabrizio Romano anunță că portughezii sunt în atenția lui Hansi Flick.

Joao Cancelo are o clauză de reziliere în valoare de 70 de milioane de euro, în timp ce pentru Joao Felix, Atletico Madrid așteaptă o ofertă considerabilă, ținând cont că acesta a costat 127.2 milioane de euro.

42 de meciuri, 4 goluri și 5 pase de gol sunt cifrele adunate de Joao Cancelo în tricoul Barcelonei.

De partea cealaltă, Joao Felix a adunat 44 de prezențe în tricoul „Blaugrana”, reușind să marcheze 10 goluri și să ofere 6 pase de gol.

INTERVIURILE HotNews.ro