Sari direct la conținut

Bitdefender finalizează achiziția unei companii de securitate informatică ce are sediul în Singapore

HotNews.ro
Bitdefender, Foto: Shutterstock
Bitdefender, Foto: Shutterstock

Bitdefender finalizează achiziția companiei Horangi Cyber Security, cu sediul în Singapore. Această tranzacție extinde portofoliul de produse și servicii Bitdefender cu soluții de gestionare a drepturilor privind infrastructura cloud, managementul securității în cloud și servicii de consultanță în securitate, spune compania.

.

Achiziția sporește capabilitățile de monitorizare a suprafeței de atac din portofoliul de produse și servicii Bitdefender și permite clienților de business să folosească o gamă mai largă de servicii, inclusiv detecția vulnerabilităților și erorilor de configurare, reglementările și conformitatea în medii hibride și multi-cloud.

„Pe măsură ce adopția multi-cloud crește rapid în toate industriile, organizațiile se confruntă cu o provocare nemaiîntâlnită de a gestiona eficient mii de setări de configurare, permisiuni, identități și drepturi pentru a rămâne sigure și conforme. Achiziția companiei Horangi permite Bitdefender să-și ajute clienții să rezolve aceste provocări în mod direct și reprezintă un punct de referință în strategia noastră de soluții de securitate”, spune Florin Talpeș, cofondator și CEO al Bitdefender.

„Este un nou capitol captivant pentru Horangi. Inițiativa noastră strategică alături de Bitdefender se aliniază cu viziunea companiei – de a proteja organizațiile de atacurile cibernetice. Împreună, atingem oportunități imense pentru afacerea noastră și pentru clienții noștri”, spune Paul Hadjy, cofondator și CEO al Horangi Cyber Security.

Termenii tranzacției sunt confidențiali.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro