Sari direct la conținut

Borussia Dortmund a transferat al doilea cel mai bun marcator din Bundesliga

HotNews.ro
Foto: Pressefoto Rudel/Herbert Rudel / imago sportfotodienst / Profimedia
Serhou Guirassy Foto: Pressefoto Rudel/Herbert Rudel / imago sportfotodienst / Profimedia

Borussia Dortmund a fost de acord să achite clauza de reziliere a lui Serhou Guirassy, jucătorul celor de la VfB Stuttgart, care a fost al doilea cel mai bun marcator din Bundesliga în sezonul trecut.

Serhou Guirassy va semna cu Borussia Dortmund – Vârful a impresionat în sezonul trecut la VfB Stuttgart

VfB Stuttgart a fost una dintre revelațiile sezonului trecut în Bundesliga, după campioana Bayer Leverkusen, și a încheiat sezonul pe locul doi, înaintea lui Bayern Munchen.

Serhou Guirassy și Deniz Undav au fost cei mai importanți jucători ai echipei în sezonul precedent, cei doi reușind să înscrie împreună nu mai puțin de 46 de goluri.

Guirassy a fost adus de Stuttgart în vara anului 2023 pentru doar 9 milioane de euro, iar vârful din Guineea a fost al doilea cel mai bun marcator din Bundesliga, după Harry Kane (Bayern Munchen).

Evoluțiile sale au atras atenția cluburilor de top din Europa, iar Borussia Dortmund s-a mișcat rapid și a finalizat transferul acestuia.

Concret, echipa de pe Westfalenstadion a fost de acord să achite clauza de reziliere a lui Serhou Guirassy, în valoare de 17.5 milioane de euro, jucătorul urmând să semneze în cursul zilei de joi un contract pe cinci sezoane.

Marți, Guirassy a efectuat și o parte a vizitei medicale.

INTERVIURILE HotNews.ro