Sari direct la conținut

Campanie negativa: Mesaje anti USL in cutii de pizza sau anti-ARD/te ard la buzunare

HotNews.ro
Mesaje anti-campanie, Foto: Hotnews
Mesaje anti-campanie, Foto: Hotnews

Echipele de campanie ale partidelor politice impart servetele, supreglu, prezervative, candidatii folosesc personaje istorice sau materiale anti-campanie la adresa adversarilor politici. „Nu lasa ARD sa revina la putere/ Daca revin te ard la buzunare”, scrie pe unul din pliantele primite de un cititor Hotnews.ro din Targoviste sau pe cutia de Pizza impartita prin cateva redactii din Bucuresti pe care scrie Pizza USL „cu DeToate” in interior fiind o felie de paine- sunt doar doua exemple de campanie negativa.

  • Hotnews.ro invita cititorii sa transmita pe adresa redactiei poze cu materiale de campanie inedite ale partidelor politice

Un cititor Hotnews.ro a trimis pe adresa redactiei fluturasii si fly-erele impartite in Targoviste cu mesaje impotriva ARD.

„Ce vor face parlamentarii ARD daca revin la putere ? Ii vor preda puterea lui Basescu. Vor taia din nou salariile, vor continua concedierile, cor inchide noi scoli si spitale,vor desfinta judetele si multe comune, vor impozita toate pensiile il vor pune pe Boc Ungureanu sau Udrea prim-ministru, vor fura din nou din banii publici, isi vor bate din nou joc de tine. Nu-i uita si NU-I IERTA . PE 9 DECEMBRIE ARDE-I LA VOT„, este textul folosit de echipa de campanie a USL din Dambovita.

Mesaje anti-campanie 1

Mesaje anti-campanie 1

Foto: Hotnews

In Targoviste, candidatul USL pentru un mandat de senator Sorin Rosca Stanescu isi face campanie electorala fiind insotit pe teren in localitatile colegiului de un actor costumat in personajul istoric „Vlad Tepes”, potrivit cotidianului local Gazeta Dambovitei. „Am venit cu Vlad Tepes, ca un simbol nu numai al luptei anticoruptiei, ci si ca un simbol al faptului ca Vlad Tepes trebuie sa fie in sufletul fiecaruia, sa ne pedepseasca si daca nu ne tinem de cuvant, nu numai daca furam”, a explicat Rosca Stanescu.

Si pliantele anti-USL sunt in voga insa acestea au atasate si mici cadouri. Potrivit site-ului RealitateaTV.net, in Bucuresti, au fost impartite prezervative lipite pe pliante cu mesajul: „Vrei sa te eliberezi de stresul provocat de USL? Protejeaza-te si ardei-i in cabina!„, pachete de servetele cu sloganul „Iti dau lacrimile vazand tara distrusa de USL? Ia o batista!”, sau superglue cu mesajul „Ti-a distrus viitorul guvernarea USL? Repara-l!”

Tot un exemplu de mesaj de campanie negativ sunt si celebrele cutii de pizza impartie in Bucuresti. Jurnalistul Dan Tapalaga semnaleaza pe pagina sa de Facebook ca a primit o cutie de Pizza USL CU DETOATE . In interiorul cutiei insa gasesti o felie de paine si un mesaj: „Gandeste-te bine la ceea ce iti vinde USL-ul! Asa arata in realitate promisiunile aliantei Ponta- Antonescu- Voiculescu. Niciodata respectate”.

  • Hotnews.ro invita cititorii sa transmita pe adresa redactiei poze cu materiale de campanie inedite ale partidelor politice
ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro