Sari direct la conținut

Campioana Germaniei, aproape să transfere gratis un fost câștigător de Champions League

HotNews.ro
Foto: UK Sports Pics Ltd / Alamy / Alamy / Profimedia
Joel Matip Foto: UK Sports Pics Ltd / Alamy / Alamy / Profimedia

Bayer Leverkusen a fost surpriza plăcută din sezonul trecut și a pus punct seriei de 11 titluri consecutive a lui Bayern Munchen. Echipa antrenată de Xabi Alonso este activă și pe piața transferurilor și este aproape de a aduce un fost câștigător de UEFA Champions League.

Joel Matip, așteptat să semneze cu Bayer Leverkusen

Rămas liber de contract în această vară după despărțirea de Liverpool, camerunezul Joel Matip este în căutare de echipă.

Fundașul central în vârstă de 32 de ani, câștigător printre altele a Premier League (2020) și UEFA Champions League (2019), este aproape să semneze cu Bayer Leverkusen, campioana Germaniei, Xabi Alonso fiind interesat de serviciile sale.

Matip nu ar fi la prima experiență în Bundesliga, el evoluând la Schalke 04 în perioada 2009-2016.

Cotat în prezent la 8 milioane de euro conform Transfermarkt, Joel Matip ar semna cu campioana Germaniei din postura de jucător liber de contract.

În felul acesta, Leverkusen s-ar pregăti și pentru o eventuală plecare a lui Jonathan Tah, fundașul german fiind așteptat de Vincent Kompany la Bayern Munchen.

194 de meciuri are Matip în Bundesliga pentru Schalke. El a câștigat Cupa Germaniei în anul 2011 și Supercupa Germaniei în 2012.

INTERVIURILE HotNews.ro