Sari direct la conținut

Campionatul International de Gatit in Aer Liber te face vedeta

HotNews.ro

Iti place sa gatesti si te simti pregatit sa intri intr-o competitie? Atunci nu mai astepta si inscrie-te la Campionatul International de Gatit in Aer Liber, care va avea loc in perioada 27-29 iunie, la Hotel Flora, in Mamaia. Concursul, care se afla la a treia editie, va gazdui orice participant care vrea sa isi etaleze calitatile culinare.

„Este un proiect cultural, care incurajeaza creativitatea si isi propune sa aduca gatitul acolo unde ii este locul.” a declarat Iulia Dragut, presedinta Asociatiei Culturala Euro Est Alternativ, in cadrul conferintei de presa.

Radu Zarnescu, secretar general ACEEA si manager de proiect, a tinut sa precizeze ca acest concurs este un program de divertisment, atat participantii, cat si vizitatorii avand parte de show-uri medievale, teatru ambulant, momente de mima si pantomima. Copiii se vor delecta la teatrul de papusi iar, ca „new entry”, parteneriatul cu Romanian Adventure, va aduce un spectacol cu DJ adusi din Anglia.

Concursul are mai multe etape, ultima desfasurandu-se la Azuga, in perioada 29 februarie- 2 martie. Aici s-au gatit cea mai mare sarma si cel mai voluminos mititel si din lume, ambele de 1,5 metri, intrand astfel in Guiness Book.

Participantii, care se pot inscrie pe site, prin telefon si chiar prin scrisori trimite organizatorilor, vor fi evaluati de un juriu format din atat din specialisti cat si personalitati si vedete, printre care: Dan Chisu, Dumitru Burtea, Serban Huidu, Serban Ionescu, Cornelia Ghisoi si Vlad Florica.

Fiecare participant va beneficia de o masa, care va avea o sursa de foc si una de energie electrica, plus alte dotari. Aceasta va costa 500 de ron, dintre care 450 ron sunt suportati de catre ACEEA, iar restul de 50, de catre participant.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro